Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Vloeistoffen / Reinigen, Desinfecteren en Verwijderen
nded nagelreiniger citrus mild – zachte reiniging van natuurlijke nagels
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

30% isopropylalcohol in nded nagelreiniger Citrus mild - Nail Cleaner Citrus zacht ervoor te zorgen dat de vloeistof niet alleen reinigt, maar ook desinfecteert, een citrusgeur zorgt voor een aangenaam klimaat in de toepassing. De Nail Cleaner is geschikt voor alle stappen in nail art en nagel modellering en creëert de beste voorwaarden voor een langdurige en glanzende nagel creaties.

een nagelreiniger is niet alleen belangrijk voor het reinigen van de nagels, bijvoorbeeld voor het aanbrengen van nagellak of het modelleren van materiaal. Ook tijdens de Gelmodellage de nagelreiniger heeft een goede baan. Aldus kan het zweten die optreedt tijdens het uitharden van de gel lagen gemakkelijk en grondig verwijderd worden. Een schoon oppervlak is altijd een voorwaarde voor de volgende laag hecht perfect. Het milde en dus in het bijzonder geschikt voor natuurlijke nagels reiniger wordt toegepast op een Zellette, dit wordt dan afgeveegd totdat over de nagel totdat het voldoet aan de eisen van hygiëne en vet. Hardnekkige gel of glasvezel blijft eraf gemakkelijker wanneer de nagel plaat is doorweekt. In het schoonheidssalon grote hoeveelheden vloeistoffen voor het reinigen, desinfecteren en afstand voor verschillende werkzaamheden derhalve noodzakelijk is het nded nagelreiniger Citrus mild in drie houderafmetingen 100-5000 ml. Passende flessen voor het vullen en het verwijderen van de reinigers worden ook hier beschikbaar winkel. NDED Nail Cleaner Citrus Mild - Premium Nail-Cleaner Citrus-Soft is geprofileerd Gelschwitzschichtenentferner voor nagel modellering, manicures en pedicures.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
5
Overzicht
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal