Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Vloeistoffen / Voorbereiding en Finish
Nagemodellage voorbereiding en finish - tips lijm
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

De NDED speciale tip lijm is extra werd ontwikkeld als u wilt eenvoudig koppelen van onze professionele tips. Het is gelegen op de nieuwste stand van het onderzoek van de nagel. Naast andere producten op het gebied van voorbereiding en afwerking, mag deze speciale vloeistof niet worden gemist in uw accessoires. Het is in een andere fles ontwerpen. U kunt kiezen tussen 2 g, 3 g, 7.5 g en 14 g vullen. De 2 g-versie is een extra handig formaat. Het kan worden uitgevoerd gemakkelijk en ruimtebesparende in een handtas, bijvoorbeeld als u wilt uitvoeren een kleine reparatie bij de gescheurde nagel. De lijm is gemakkelijk toe te passen en heeft een gemakkelijk-vloeiende textuur. Het is zuinig en onmisbaar companion voor alle nagels. Na reiniging en ontsmetting van bezoedelen u de nagel met een fijne bestand te. De zelfklevende oppervlak moet schoon en vrij van vet. Selecteer een geschikt kunstmatige nagel en lijm de luchtbellen nu gratis tip met de tip lijm op de natuurlijke nagel. De kleeffilm moet niet te dik, zodat de bonding snel en sterk wordt gebonden aan. Duw de tip stevig op de nagel voor ongeveer 20-30 seconden. Nu kunt u doorgaan met de gebruikelijke stappen voor een kunst model locatie. Professionele producten - we maken een goede keuze.

video's
+
UV gel starter set met instructie voor French nails

Hier hebben wij een nieuwe French nails instructievideo, waar wij onze nded UV-gel starter set presenteren. Wij introduceren de French nails producten, die voor een UV-gel modellage nodig zijn. Onze nageldesigner toont hoe de aparte producten van de UV-gel starter set in de nagelstudio worden gebruikt. Vooral voor beginnende nageldesigners is deze video interessant. U ziet de gehele bewerking van de gel, tips voor het uitharden in de UV-lamp en u leert hoe men mooie French nails creëert.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.6966
Overzicht
5
67
4
17
3
5
2
0
1
1

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal