Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Vloeistoffen / Voorbereiding en Finish
Nageldesign voorbereiding en finish - NDED primer - plakversneller
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

De primer NDED biedt de perfecte basis voor de latere nagels. Deze vloeistof biedt een duurzame en stabiele verbinding van natuurlijke nagel en alle gemeenschappelijke nagel ontwerpsystemen. Veel klanten hebben dunne, breekbare, Bros, olieachtige nagels of moeten professioneel omgaan met water. De correcte toepassing is de worden-all en zaligmakend in voorbereiding en afwerking voor hijs-vrije nagel behandelingen. Start uw nagels schoonmaken en ontsmetten. Nu zorgen je zorgvuldig om uw nagelriemen. Licht ruw op je nagel. Denk ook aan de hoeken. Als uw nagels satijn afwerking, verwijdert u zelfs de indiening. Geniet van een Zellette met cleaner en schoon uw nagels het opnieuw. Dan is onze primer spaarzaam toegepast met de penseel op de nagel schoon en droog. De zeer effectieve hechting promotor is uiterst zuinig, waardoor de verwerking ervan zeer comfortabele en economische. Het kan heel goed worden verspreid. Echter, moet u zeker wanneer toegepast met de penseel op dat het model met de huid komt of uiteindelijk zelfs op een set tip is verwijderd. Vervolgens kan de gel/acryl/glasvezel van de tip later barsten. Nu kunt u verder zoals gebruikelijk verdere verwerking stappen. Inhoud: 15 ml, of 4000 ml. vaste stop en geen afwerpende meer - Overtuig uzelf!

Zegel
+
video's
+
Primer gel & base coat gel productvideo

In onze nieuwe videoreeks productinfo krijgt u alle belangrijke informatie over onze nageldesign producten. Het thema van de eerste video is primer gels en base coat gels. Wij geven belangrijke tips over nageldesign thema's zoals LED en UV uitharding van gelnagels. Deze tonen het gebruik van de primer en introduceren de nagelstudio gels. De juiste primer gel is belangrijk voor de opbouw van de nagels en zorgt voor een lange vastigheid van de nagelmodellage.

UV gel starter set met instructie voor French nails

Hier hebben wij een nieuwe French nails instructievideo, waar wij onze nded UV-gel starter set presenteren. Wij introduceren de French nails producten, die voor een UV-gel modellage nodig zijn. Onze nageldesigner toont hoe de aparte producten van de UV-gel starter set in de nagelstudio worden gebruikt. Vooral voor beginnende nageldesigners is deze video interessant. U ziet de gehele bewerking van de gel, tips voor het uitharden in de UV-lamp en u leert hoe men mooie French nails creëert.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.604
Overzicht
5
102
4
39
3
5
2
2
1
1
5
Goede primer..
Tijd:12:58
Datum:09.10.2016
Artikel: NDED | 15 ml
Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal