Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €

Een klein idee, groot effect.

Uit een klein idee ontstond na veel bloed, zweet en tranen een wereldwijd gerenommeerde onderneming voor nageldesign producten. De kern van onze activiteiten bestaat uit de vervaardiging van zeer hoogwaardige producten, waarbij knowhow wordt gecombineerd met het gebruik van de beste grondstoffen. Onze knowhow en passie staan ten dienste van uw tevredenheid als klant.

Missie

Nageldesign is onze passie. Het is onze missie om state-of-the-art producten aan te bieden en mensen uitdagingen te geven en te motiveren. Wij sparen kosten noch moeite en verleggen desnoods grenzen om onze passie voor nageldesign in onze producten te laten doorschijnen en een glimlach te toveren op het gezicht van elke klant. We love to see you shine – nded!

Productie

Onze productieprocessen voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidsnormen. Wij onderscheiden ons door een permanente controle van de productielijnen en de optimalisatie van de processen. Dat komt tot uiting in onze producten, tot grote tevredenheid van onze klanten en als garantie voor ons beider succes.

Van idee tot product

Vooraleer een product afgewerkt bij de klant belandt, wordt eerst een lange weg afgelegd. Aan de ontwikkeling van een prototype gaan jarenlang brainstormen, veel hoofdbrekens en talloze tests vooraf. Eens het prototype klaar is en goedgekeurd, is het van essentieel belang om efficiënte productieprocessen te ontwikkelen, marketingideeën in de praktijk te brengen en alle aspecten van de onderneming in balans te brengen. Wij geloven dat het precies die aanpak is die van ons in enkele jaren tijd de toonaangevende fabrikant voor nagelstudio’s en handelaars heeft gemaakt!

Kwaliteit is de essentie

Bij ons wordt er niet tegen stukloon gewerkt en wij besteden onze productie ook niet uit in lageloonlanden. Wij rekenen liever op onze medewerkers en dat vertrouwen heeft ons geen windeieren gelegd. Een kwalitatief hoogstaand productieproces en een aangename werksfeer zorgen ervoor dat de consument verzekerd is van een eindproduct van onklopbare kwaliteit. En zo behouden we ook het overzicht.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal