Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Nageltips / Stiletto Tips

Stiletto Tips

Filter articles
Navulzakjes Stiletto Tips 50 stuks Stiletto Tips Navulzakjes Stiletto Tips 50 stuks
vanaf 0,68 € *
Stiletto kant- en-klare nageltips Stiletto Tips Stiletto kant- en-klare nageltips
7,44 € *
8,55 € / 100 g
Opbergdoos Nageltips Stiletto Tips Stiletto Tips Opbergdoos Nageltips Stiletto Tips
3,45 € *
5,56 € / 100 g
Stiletto sjabloon 500 stuk Stiletto Tips Stiletto sjabloon 500 stuk
vanaf 9,95 € *
19,51 € / 1000 g
Indrukwekkende Nagels met Stiletto Tips of Sjablonen

Beroemde sterren geven het voorbeeld: Stiletto nails zijn helemaal in de mode, en versieren de nagels met een bijzondere nail art. Het speciale uiterlijk van de kunstnagels, dat wordt gecreëerd met Stiletto tips of sjablonen, valt meteen op door het gladde design, en zorgt voor verwonderde tot bewonderende blikken. Als de extravagant gevormde nagel daarbij nog met de nail art elementen uit het nded assortiment, effect gel of effect gellak wordt aangevuld, ontstaan kleine kunstwerkjes die niemand vergeet.

Met Stiletto nails bedoelen we kunstnagels die aan de voorkant spits uitlopen. Deze spits kan bescheiden of heel extreem gevormd zijn. Voor perfecte nagels dienen Stiletto nageltips, die vorm geven aan de nagels en met nagellijm op de natuurlijke nagel worden bevestigd. Het is ook mogelijk om een speciaal spits gevormde sjabloon te gebruiken, die dient als model voor kunstnagels uit acryl, fiberglas of gel. In elk geval wordt de nagel zoals gewoonlijk laag voor laag samengesteld, wordt het materiaal telkens uitgehard en met de gewenste nail art versierd. Stiletto nails kunnen voor een bijzonder opvallend design heel spits en extreem zijn. Voor het dagelijks leven zijn eerder de bescheidenere stiletto’s geschikt, omdat je daarmee alle dagelijkse bezigheden probleemloos kunt uitvoeren.

De basis voor mooie Stiletto nails, die duurzaam als kunstnagel blijven zitten, zijn goed verzorgde handen en zorgvuldig voorbereide natuurlijke nagels. Als eerste stap wordt de natuurlijke nagel afgevijld, met de buffervijl ruw gemaakt en voor stiletto’s als gelmodellage bestreken met een bindmiddel, de zogenoemde primer. Op de gedroogde primer komt een dunne laag primer gel. De basecoat wordt onder UV- of LED-licht uitgehard en vormt de basis voor de nagelopbouw. Afhankelijk van de procedure worden Stiletto tips of Stiletto sjablonen op de nagel gelegd, en wordt deze gevormd. Voor de creatie van het design zijn er zoals gewoonlijk ontelbare mogelijkheden. Zo kan de nagel worden vormgegeven in de French style, met fantasierijke nail art of als kunstnagel die is gelakt met één heldere kleur of effectlak.

Als hulpmiddel voor de creatie van stiletto’s, afgeleid van het Italiaanse stilett, een heel spits steekwapen, worden vaak sjablonen gebruikt. De flexibele sjablonen die dienen als model voor de stiletto, kunnen met acryl of gel worden gebruikt, en worden om de vingertop gelegd. Op de sjabloon wordt de stiletto nagel gevormd. Als de nagel is uitgehard, haal je de sjabloon er gewoon af. Nog een geliefde variant om de spitse nagelvorm te maken, zijn de Stiletto nageltips. Deze zijn in verschillende assortimenten verkrijgbaar, met en zonder patroon, en worden met nagellak in het passende formaat op de natuurlijke nagel geplakt. Vervolgens wordt de nagel verder bewerkt zoals gebruikelijk.


Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€