Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Nagelset / Manicure Set

Manicure Set

Filter articles
Manicure set voor de professionele nagelverzorging in één pakket

De klassieke manicure starterspakket, die niet alleen thuis maar ook als praktisch gereedschap in de handtas niet mag ontbreken, bestaat uit enkele basisbenodigdheden, die een zorgvuldige nagelverzorging mogelijk maken. Ook snelle reparaties, bijvoorbeeld van ingescheurde natuurlijke nagels of kunstnagels, zijn mogelijk met deze sets, waardoor vaak ergere schade wordt vermeden. De nagel blijft in elke fase imposant en mooi.


De basisuitrusting in de manicure set wordt vaak bewaard in een praktisch etui. De sets variëren van grootte en omvang, afhankelijk of de set bedoeld is voor een zorgvuldige nagelverzorging thuis of praktisch in de handtas of in de kosmetische koffer moet worden bewaard. In de sets zitten echter altijd een of meerdere vijlen in verschillende fijnheidsgraden, een kwaliteitsvol nagelschaartje of nagelknipper alsmede verschillende accessoires zoals nagelhuidmesjes of bokkenpootjes om de nagelhuid zachtjes terug te schuiven of om vuil of gelresten na de modellage van de nagelranden te verwijderen. De sets voor onderweg bevatten gewoonlijk een dergelijke basisuitrusting, vaak echter in miniatuurformaat of als intelligent dubbelinstrument. De onderdelen van de set worden bewaard in een mooi, praktisch etui, dat met een ritssluiting veilig gesloten wordt. Afhankelijk van de kwaliteit zijn de etuis van kunststof, kunstleer of echt leer voor de luxe variant.


Manicure sets voor professioneel gebruik zijn minder vaak geschikt voor onderweg, en bevatten vaak een duidelijk omvangrijker assortiment of zelfs een elektrische nagelfrees voor de manicure en verzorging van de nagels. Vaak bevatten deze sets ook apparaten om de huid te verzorgen, zoals een eeltschaaf. De freesapparaten beschikken over zeer veel opzetstukken, waarmee je kunt vijlen, slijpen en polijsten. In het bijzonder als de set niet alleen bedoeld is voor manicure maar ook voor pedicure, zijn sterkere apparaten, bijvoorbeeld nagelschaartjes, nodig. Dat komt doordat de voetnagels vaak duidelijk steviger zijn gebouwd dan de vingernagels.


In de nded shop bieden we kwaliteitsvolle manicure sets aan met apparaten  die zijn gemaakt van stevig, duurzaam materiaal. Manicureapparaten uit metaal zijn natuurlijk roestvrij. Let er bij alle sets op, dat je de apparaten na gebruik moet reinigen van vuil en vijlstof. Zo zijn de instrumenten klaar voor een volgend gebruik. Welke reinigingsmethoden geschikt zijn, vind je in de informatie van de fabrikant.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€