Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €

Bij ons is het betalen niet alleen aangenaam maar vooral zeker

U kunt betalen met een vooruitbetaling, credit card of via PayPal. Hieronder vindt u de specifieke voorwaarden voor de verschillende wijzen van betalen.

Vooruitbetaling

Met een vooruitbetaling betaalt u ons op voorhand. In dit geval kan uw bestelling enkel verwerkt worden eens het bedrag op ons rekeningnummer gestort is en ons systeem dit verwerkt heeft. Dit kan één tot twee werkdagen in beslag nemen na de ontvangst van uw betaling.

Als u via een bankoverschrijving betaalt, zorg er dan voor dat u de volgende informatie meegeeft. Uw klantennummer en/of bestelnummer is belangrijk aangezien onvoldoende informatie bij de overschrijving ervoor kan zorgen dat uw bestelling buiten onze wil om een vertraging oploopt. Gelieve onze IBAN en BIC code te gebruiken als u een internationale overschrijving uitvoert. Ook bij dit type overschrijving is de eerder genoemde overschrijvingsinformatie belangrijk om een vlotte verwerking te verzekeren.

Credit card

Eenvoudig, veilig, ongecompliceert

Als u met credit card wilt betalen, geeft u gewoon de nodige gegevens op in het credit card formulier. Nadat uw betaling is bevestigd, wordt uw bestelling doorgegeven aan onze verzendafdeling. In onze shop kunt u alleen met VISA en MASTERCARD credit cards betalen. Het doorlopen van de 3D Secure procedure is verplicht, meer gedetailleerde informatie hierover kunt u verkrijgen bij uw bank of credit card instelling.

PayPal

Betaald u aangenaam veiliger

Als u een Paypal-rekening heeft, kunt u die gebruiken om elektronisch te betalen. Dit is een sneller alternatief voor bankoverschrijvingen. Nadat ons systeem uw betaling heeft verwerkt, wordt uw bestelling doorgegeven aan onze verzendafdeling.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal