Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Top Gel
Hoogglans & bescherming van de nagels dankzij de zuurvrije beschermende gellaag
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

U hebt uw kunstmatige nagels met een commercieel beschikbaar in onze winkel NDED Gebouw gel modellen en zou nu nog een glanzend oppervlak Je nagel bereiken? Met de kwalitatief hoogwaardige NDED sealant gel - zuurvrij Om te geven U hebt uw kunstnagels een perfecte sluiting. Deze sterke gel voorkomt niet alleen krassen, maar hoog-glans maakt uw nagels effect. Onze kwalitatief hoogwaardige gel met honing effect aan de Zegel van uw nagels, moet alleen een dunne laag. Deze toepassing op de gel gebouw en het harden. Neem de laag van zweet met een schoner uit en kras-bestand afwerking en glamoureuze nagels. Ook indienen kan worden vermeden. Deze verzegeling gel in studio-qualiteit, zie onze winkel onder UV-licht gel & kleur gel tegen een lage prijs in de volgende hoeveelheden: 5 ml. 15 ml, 30 ml, 50 ml, 250 ml, 1000 ml, 2000 ml, 4000 ml en 5000 ml. Vanwege de verschillende bedragen, is het niet alleen voor de Privé-gebruik, maar ook voor commercieel gebruik. U kunt de ingrediënten krijgen van ons via datasheet. Zorg ervoor dat voor alle producten van de gel, die je nooit anders gels Fabrikanten gebruiken, aangezien dit de duurzaamheid van de nagel kunst kunnen beïnvloeden. Toegang tot en ontdek de nieuwste Ontwikkeling om je nagels glinsterende scène. Alle NDED UV-gels de cosmetica-richtlijn en zijn zelfs interpreteren zuurvrij.

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
video's
+
UV gel starter set met instructie voor French nails

Hier hebben wij een nieuwe French nails instructievideo, waar wij onze nded UV-gel starter set presenteren. Wij introduceren de French nails producten, die voor een UV-gel modellage nodig zijn. Onze nageldesigner toont hoe de aparte producten van de UV-gel starter set in de nagelstudio worden gebruikt. Vooral voor beginnende nageldesigners is deze video interessant. U ziet de gehele bewerking van de gel, tips voor het uitharden in de UV-lamp en u leert hoe men mooie French nails creëert.

instructies
+

De gels of kleurengels harden niet uit.

De door u gekozen gel ontwikkelt bij het uitharden een kleverige laag, de zgn. zweet- of plaklaag.
Deze kleverige laag (plaklaag) kan met een nagelcleaner worden verwijderd, maar moet op de nagel blijven als u de nagelverlenging alleen wilt verzegelen.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.3585
Overzicht
5
59
4
33
3
9
2
3
1
2
4
Potjes sluiten niet goed waardoor het potje gaat plakken.
Gel is uitstekend.
Tijd:10:31
Datum:18.08.2010
Artikel: NDED | 15 ml
Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal