Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Top Gel
Quick finish top gel voor een finish met hoogglans bij de nagelmodellage
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

NDED snelle afwerking top coat is een top-klasse met acryl verzegeling gel. De onovertroffen, heldere glanzende afwerking voor uw nagels is speciaal en uniek zijn voor deze versie. De term 'high gloss' waar 100%. Het is net als de gemeenschappelijke UV gel en colour gel, een absolute garantie voor een succesvolle modellering. Deze speciale afdichting gel is dun viscous in samenhang en trekt soepel dankzij state of the art ontwikkeling onafhankelijk. Onze geavanceerde Gel kan gemakkelijk worden verwerkt. Het is dun toegepast op de nagel zodat het zijn hoogglans afwerking aan het einde is bereikt. Een korte uithardingstijd is een andere factor, die kan worden gezien als een groot pluspunt. NDED snelle afwerking top coat verhardt in minder dan 3 minuten. De bepaalde hoeveelheid tijd is natuurlijk afhankelijk van de prestaties van het UV-licht instrument dat wordt gebruikt. Deze fase met een licht-uithardende eenheid met 36 Watt lichtopbrengst is opmerkelijk kort, want dan is onze hoogglans genezen afwerking product in maximaal 1,5 minuten. U hebt de keuze tussen verschillende bottelingen. In ons aanbod hebben we filterkroezen met bodem in de volgende maten: 5 ml, 15 ml, 30 ml, 50 ml en 250 ml. Elke individuele container is gelast onder de schroefdop met folie zodat u altijd een vers en foutloze goederen. Laat u zich betoveren door de glamour en zendt aan kwaliteit direct van de fabrikant! Acryl aandelen bevat.

 

Net als de gemeenschappelijke UV gel en kleur is gel in onze online shop ook de LED-Versiegler gemakkelijk te proces en daarom uitermate geschikt, te perfectioneren nagel model lagen in studio-qualiteit zonder zweten laag.
Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.4787
Overzicht
5
53
4
34
3
6
2
2
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal