Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Primer Gel
NDED base coat gel voor nagelmodellage
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

U hebt de keuze tussen twee verschillende versies voor een professionele nagel modeling met gel. De professionele, hogere kwaliteit versie is met een basis, opbouw en afdichten gel gemodelleerd. Dat betekent dat drie verschillende potten met de respectievelijke inhoud van de gel. Indien u kiest fase-Builder UV gel modellering voor een 3, is de NDED priming gel zonder de toevoeging van zuur precies de juiste UV lijm gel voor een perfecte start van uw nagels. Begin de vinger nagels met de matten van uw natuurlijke nagels. De tip passen in de volgende stap en lijm deze met behulp van een speciale nagel lijmen op de natuurlijke nagel. Vervolgens gesneden en vormen u de tip desgewenst en bestand de overgang naar de natuurlijke nagel plat. Gebruik een bindmiddel, die afkomstig is van dezelfde fabrikant van de priming gel en dragen alleen op uw natuurlijke nagel. Vervolgens Typ priming gel met een penseel van gel op de nagel en laat ze te verharden. Wees voorzichtig dat geen van de epidermis krijgt. Maar als u het reinigen van de rand met een oranje hout stok. Deze gel laag aanzienlijk verhoogt de hechting tussen de nagel en het gebouw gel en het op de top behoort tot de UV gel & kleur gel, die ideaal geschikt is voor probleem nagels. Aarzel niet en beveiligen van deze hoge kwaliteit primer gel tegen een kleine prijs. Alle NDED gels zijn zelfs rassen zonder toevoeging van zuur en dus geschikt voor gasten met een allergie.

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
video's
+
Primer gel & base coat gel productvideo

In onze nieuwe videoreeks productinfo krijgt u alle belangrijke informatie over onze nageldesign producten. Het thema van de eerste video is primer gels en base coat gels. Wij geven belangrijke tips over nageldesign thema's zoals LED en UV uitharding van gelnagels. Deze tonen het gebruik van de primer en introduceren de nagelstudio gels. De juiste primer gel is belangrijk voor de opbouw van de nagels en zorgt voor een lange vastigheid van de nagelmodellage.

instructies
+

De gels of kleurengels harden niet uit.

De door u gekozen gel ontwikkelt bij het uitharden een kleverige laag, de zgn. zweet- of plaklaag.
Deze kleverige laag (plaklaag) kan met een nagelcleaner worden verwijderd, maar moet op de nagel blijven als u de nagelverlenging alleen wilt verzegelen.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.5
Overzicht
5
94
4
34
3
2
2
1
1
1

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal