Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / LED Gel
NAIL-EON LED/UV gellak speciale base coat- base gel
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

 

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
video's
+
Primer gel & base coat gel productvideo

In onze nieuwe videoreeks productinfo krijgt u alle belangrijke informatie over onze nageldesign producten. Het thema van de eerste video is primer gels en base coat gels. Wij geven belangrijke tips over nageldesign thema's zoals LED en UV uitharding van gelnagels. Deze tonen het gebruik van de primer en introduceren de nagelstudio gels. De juiste primer gel is belangrijk voor de opbouw van de nagels en zorgt voor een lange vastigheid van de nagelmodellage.

Nail Art voor Carnaval met gel polish

De carnavalstijd begint weer en hiervoor laten wij jullie zien hoe men met onze kwalitatief hoogwaardige gel polish lakken de toepasselijke nailart kan creëren. De gel polish lakken kunnen net zo gemakkelijk worden verwerkt als nagellak, zijn echter door de uitharding van de UV lamp zo houdbaar als gel, ideaal voor lang houdbare nailart creaties. Elke nageldesigner kan het design met een beetje oefening namaken. Een verrijking voor elk nagelstudio, met nepnagels of met natuurlijke nagels, de nded gellakken zijn altijd de juiste keuze. Met de LED lamp wordt de uithardtijd verkort, wat vooral voor professionele nagelstudio's belangrijk is. Onze kwalitatief hoogwaardige merkproducten worden volgens de richtlijnen van de Europese cosmeticaregelgevingen geproduceerd en voortdurend gecontroleerd. Professionele studiokwaliteit tegen gunstige prijzen.

Zomerse nail art met gel polish - design nagels

In deze instructievideo ziet u in makkelijke stappen hoe u met onze gel polish kleuren mooie, zomerse nail art kunt creëren. Wij laten u iedere stap gedetailleerd zien, zodat u alles zelf kunt namaken. De nail art design video is geschikt voor beginners en voortgeschreden nageldesigners. Nail art met deze producten is goedkoop en professioneel. Van het voorbereiden van de nagels tot het opbrengen van de top coats, alles wordt stap voor stap getoond.

Nailart instructie voor Halloween nagels met polish gel

In deze video laat jullie onze nageldesigner zien hoe men met onze gel polish lakken en onze LED-techniek een mooie nail art met ons Halloween motief creëert. Jullie zien een tekentechniek gecombineerd met strass steentjes als effect. De getoonde techniek is voor voortgeschreden nageldesigners en natuurlijk ook voor het gebruik in een professioneel nagelstudio geschikt. Beginners kunnen met dezelfde producten natuurlijk ook een makkelijker motief creëren. Onze LED-techniek is in combinatie met de gel polish lakken zeer snel en vooral goed voor nailart geschikt.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.4048
Overzicht
5
42
4
36
3
4
2
2
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal