Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gellak / Soak Off Gellak
UV nagellak sealer gel mat - natuurlijke nagels
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Niet iedereen wil hoogglanzende modellagenagels. Voor het dagelijks leven, of een eerder onopvallend design, raden we aan UV nagellak sealer gel mat te gebruiken. De top coat bedekt het oppervlak met een harde laag, en maakt ook hoogglanzende UV-lakken mat en derhalve bescheiden.
De UV nagellak sealer gel mat is geschikt voor alle varianten modellagenagels. De transparante beschermingslak met de matte structuur dient bijvoorbeeld als bescherming voor acryl- of fiberglasnagels, evengoed als voor gelnagels of UV-nagellakken. Ook nailart creaties kunnen met deze finish een zeer bijzondere optiek krijgen. De gel met de dun viscose dichtheid kan onder UV- of LED-licht worden uitgehard. Doordat de top coat zuurvrij is, kunnen ook mensen met allergieën hem goed verdragen. Het grote voordeel van deze sealer gel: Je hoeft niet bij elke UV Color Gel of lak zowel een matte als een glanzende variant aan te schaffen. Als dit product tot het gelassortiment behoort, kun je bij elke nagelmodellage zelf kiezen of je wil dat de modellage uiteindelijk hoogglanzend of bescheiden mat is.


Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.7143
Overzicht
5
6
4
0
3
1
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal