Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Apparaten / UV Lamp, LED CCFL Nageldroger
UV-lichtapparatuur met 4 buizen, voor nagelstudio
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Een UV licht eenheid is essentieel voor het genezen van gel, nail art en nagel design. Vereiste hulpmiddelen en materialen kunnen niet worden opgeslagen bij het verkeerde eind. De UV-lamp is meestal een van de meest dure apparatuur te kopen. Maar dat hoeft niet te worden! Passende uitrusting en UV-lampen zijn de be-all en einde van een perfecte nagels. De NDED is een zeer goedkope Variant die nog ideale omstandigheden levert en u zult totaal 4 buizen UV licht eenheid. De timer van de lichte eenheid kan op drie verschillende niveaus worden aangepast. Hij is ingesteld op 120 seconden, 180 seconden of 30 minuten continu gebruik. Gel heeft een verschillende uithardingstijd als nail art creaties, zoals, bijvoorbeeld, 3D-Nailart. Voor elke uithardingstijd, kan de juiste instelling dienovereenkomstig worden genomen om een perfect resultaat te bereiken. Zelfs met nagel kunstwerk en 3D-Naildesign kunnen dus perfecte resultaten worden bereikt. Op de juiste wijze, de UV-lamp in zilveren en witte behuizing kan worden geselecteerd om in te stellen. De verwisselbare plaat kan worden gespiegeld, evenals de innerlijke behuizing. 4 Lampen worden geleverd rechtstreeks aan de lamp. Op onze apparaten verlenen wij een garantie van drie jaar. De UV-lampen zijn echter uitgesloten van de garantie. Vertrouwen op onze jarenlange ervaring productie. U krijgt deze essentieel stuk van apparatuur.

Zegel
+
instructies
+
Na het aanbrengen van de gel wordt de hand bij ingeschakeld toestel in het binnen-werk geplaatst. Naar gelang opgegeven tijd wordt de gel uitgehard.
 
Het UV-uithardingsapparaat werkt niet.
Schakel het UV-uithardingsapparaat in, nadat u zich er eerst van hebt vergewist dat de UV-buizen correct geïnstalleerd zijn. Controleer of het uithardingsapparaat is aangesloten op een werkend stopcontact. Wanneer bijv. slechts 2 UV-buizen functioneren, dan is dat meestal te wijten aan het feit dat de andere 2 buizen niet goed in de fitting zijn geplaatst. Druk deze eerst goed in de fitting. Werken de buizen dan nog niet en hebt u de gebruiksaanwijzing opgevolgd, of gaat het apparaat vanaf het eerste gebruik niet aan, neemt u dan contact op met onze klantendienst.
 
De UV-buizen knipperen of passen niet.
Vergewis u ervan dat u de juiste buizen voor uw UV-uithardingsapparaat gebruikt. Er zijn immers meerdere modellen op de markt verkrijgbaar. Het is normaal als de buizen kort knipperen bij het inschakelen van het uithardingsapparaat. Het is ook mogelijk dat het knipperen wordt veroorzaakt door versleten buizen. Knipperen een of twee buizen, dan is het waarschijnlijk dat deze buizen versleten zijn en vervangen moeten worden.
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.4
Overzicht
5
71
4
32
3
2
2
1
1
2
3
wat is het verschil met die van kameneon/
Tijd:22:43
Datum:21.05.2012
5
Werkt goed en voor een super leuke prijs!
Tijd:15:38
Datum:29.09.2011
Artikel: wit
5
Werkt perfect, en een zeer goede prijs.
Vooral de bodem die kan je eruit schuiven en schoonmaken indien nodig.
Tijd:10:57
Datum:27.08.2011
Artikel: zilver
Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal