Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Apparaten / Stofafzuiging
Nagelstudio-apparatuur - NAIL EON nagelstofafzuiging
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Een van de belangrijkste gezondheidsrisico's op het gebied van de nagel modellering is het fijne stof gemaakt tijdens het indienen of het frezen van kunstmatige en natuurlijke nagels. Dit fijn stof in de lucht kan worden geïnhaleerd. Een allergie of in het ergste geval kan een longziekte optreden als gevolg. Maar zelfs in zijn eigen huid en de nagel salon apparatuur en de werkomgeving het stof is neergedaald ongemakkelijk, zodat de reiniging en onderhoud te verhogen. De Naileon nagelsalon stofafzuiging maakt een einde aan deze problemen.


Met een vermogen van 23 watt, die stofafzuiging is een ware krachtcentrale voor het schoonheidssalon. Het apparaat is voorzien van een praktische polssteun waarop ze hun eigen handen rusten en die van de klanten tijdens de behandeling. Voor het indienen van het apparaat wordt ingeschakeld via de drukknop. De totale opgehoopt stof wordt gewonnen en bij zich in de filterzak. Het toestel loopt zeer rustig en bemoeit zich niet in de comfortabele sfeer van een professionele nagel salons. Bovendien is de inrichting zeer energiezuinig. Met een grootte van 110 mm x 310 mm x 320 mm (L x B x H), de stofafzuiging zeer compact en past perfect in elke werkruimte.

Als het filter vol is, kan het gemakkelijk worden verwijderd en gereinigd onder stromend water. Voor de verzorging van het apparaat zelf, het is genoeg te vegen met een vochtige doek. NAIL-EON Nagelstudio stofafzuiging - premietabel extractie van de nagel modelleren en manicure en pedicure.

Afmetingen
+
0.304 Meter (m)
0.281 Meter (m)
0.136 Meter (m)
instructies
+
Voor het vijlen wordt het toestel via de toetsschakelaar ingeschakeld. Al het neervallende stof wordt afgezogen en in de filterzak veilig bewaard.
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.5455
Overzicht
5
29
4
12
3
2
2
0
1
1
5
Mooi apparaat werkt super!! Mooi dat er
Extra stofzakken bij zitten
Tijd:22:25
Datum:19.10.2012
Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal