Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Apparaten / Stofafzuiging
NAIL-EON nagel ontwerp stofafzuiging - stofvrije lucht bij de nagelmodellage
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Met een professionele uitlaatgassen de lucht in de nagel modellering blijft stofvrij en hygiënisch. De krachtige NAIL-EON spijkerontwerp stofafzuiging draait classificatie en polijsten van stoffen die tijdens de Nagelmodellage of manicure direct. De stofdeeltjes worden gevangen in de verwijderbare filterzak en kan gemakkelijk worden verwijderd.
In een manicure en een Nagelmodellage fijne stofdeeltjes uit bestanden en verruwing ontstaat. Zo is deze stof niet in de lucht en in de luchtwegen, een stofafzuiging is een belangrijk werkinstrument. Dit geldt in het professionele nagelsalon het bijzonder, maar ook thuis maakt de winning van goede service. De professionele apparaat begint daar het indienen van naar de plaats waar het is ontstaan ​​en kunnen worden behandeld. Geëxploiteerde de NAIL-EON spijkerontwerp stofafzuiging met elektrische stroom. Het energieverbruik is laag, dit geldt ook voor het geluid, dat nog steeds houdt in goede prestaties binnen de perken. De professionele stofafzuiging nded heeft 3 jaar garantie. NAIL-EON nageldesign stofafzuiging - Professional tafel afzuiging voor spijkersalons en manicure en pedicure.
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
5
Overzicht
5
24
4
2
3
0
2
0
1
0
5
Zeer goede kwaliteit!
Tijd:22:22
Datum:19.03.2016
Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal