Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Accessoires / Manicure en Handverzorging
Manicurekuip
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Onze handen en nagels zijn een pronkstuk en elke dag niet alleen door ons, maar ook onze medemensen zal worden beoordeeld. Dus, er is geen twijfel dat de nagels en handen moeten worden gehandhaafd. Vooral als u elke dag met mensen te maken heeft. Natuurlijk niet altijd in de nagel salon of de professional moet worden genoemd er deze manicure lade, met de man is zacht en voorzichtig zijn nagels en vingers voor de manicure + manicure kan bereiden thuis. De lade wordt ergonomisch gevormd en de palmen van de handen kunnen worden ingesteld op ontspannen, zodat vingers en nagels in een waterbad kunnen worden ondergedompeld en gedrenkt. Naast een traditionele waterbad met zeep en warm water, kan citroen of oranje olie als alternatief worden gemengd in water. Dit zorgt voor een gladdere huid en wordt vaak gebruikt voor droge of broze nagels. Dit accessoire maakt het mogelijk dat overtollige cuticula kan bijvoorbeeld, gemakkelijker worden verwijderd omdat het eerder doorweekt was en met de hulp van een UV-zachter en zachter kan niet terug worden geduwd. Het is belangrijk dat het niet nagelriemen, snijden omdat wanneer de schade aan het nagelbed van de nagel kan zijn overtreedt of in haar groei schendt. Als je kleurrijke bevalt, kan van het Dienblad van manicure in rode doorschijnend orde, maar ook wit en duidelijk laden zijn beschikbaar. U ontvangt hoge kwaliteit Studio met NDED.

instructies
+
Manicure-tip

• Stap 1: Breng met een fijne vijl (in onze shop art.nr. 4335 of 4304 korreling 240/240) de nagels op de gewenste lengte en vorm. Let er bij het vijlen op dat u altijd in één richting vijlt. Bij het heen en weer vijlen, wordt de nageltop ruw en zou gemakkelijker breken of splinteren.

• Stap 2: Week nu uw vingers gedurende ongeveer 5 tot 10 minuten in lauwwarm water. Daarvoor is onze manicureschaal art.nr. 9289 in verschillende kleuren geschikt. Zo is de nagelhuid voor de andere behandeling mooi zacht. Droog vervolgens de handen af.

• Stap 3: Breng nu wat nagelhuidverwijderaar art.nr. 4037 aan op de nagelhuid en laat deze wat inwerken. Aansluitend kunt u de nagelhuid met een roze houten staafje voorzichtig terugschuiven.

• Stap 4: Als u uw nagels wilt doen glanzen, om eventuele verkleuringen te verminderen en oneffenheden weg te werken, polijst dan de nagels met onze polijstvijl art.nr. 4315.

• Stap 5: Tenslotte verwent u de handen nog met een goede handcrème. Daarvoor is onze handcrème art.nr. 4092 zeer geschikt. De handcrème kan gemakkelijk worden verdeeld en trekt snel in.Feedback
+
Totaalbeoordelingen
5
Overzicht
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal