Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Vloeistoffen / Reinigen, Desinfecteren en Verwijderen
Nagelverzorging, desinfectie, verwijdering - Vylet Nails isopropanol
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Zorgvuldige werk en een hoog niveau van hygiëne spelen een belangrijke rol in de nagel modellering. verschillende vloeistoffen worden gebruikt voor het reinigen en uitslag bijzonder hygiënisch werken kan met de Vylet Nails hygiënespray.

De hygiënespray bestaat uit 80% isopropanol en 20% water. Dit mengsel is al lang bewezen in de medische sector en is ideaal voor het schoonmaken. Verontreinigingen worden volledig verwijderd, de werkomgeving hygiënisch gereinigd. Isopropanol is kleurloos, vluchtig en ontvlambaar. Bij hoge concentraties kan de damp narcotische effecten veroorzaken. Daarom, kijk uit voor voldoende ventilatie in de kamers in de applicatie. De 80/20 mengverhouding Hygiene Spray is ideaal voor de nagelsalon en ontvouwt zich in weerwil van het watergehalte van de zuiverende werking. De hygiënespray 250ml fles kan fijn worden verspreid via de sproeier. Bij gebruik moet worden gezorgd dat de fijn stof niet aangaat open wonden of slijmvliezen.


Afmetingen
+
0.051 Meter (m)
0.05 Meter (m)
0.167 Meter (m)
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
5
Overzicht
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal