Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Vloeistoffen / Reinigen, Desinfecteren en Verwijderen
Nagelverzorging, reiniging en desinfectie - ontvetter
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

U een model van uw nagels of een klant en zijn altijd oorlog met de kleverige conclusie laag van uw modelleren? Dat nu behoort tot het verleden. Omdat een speciale ontvetten product uit de categorie van NDED zweten laag Remover is reiniging, desinfectie en verwijdering. De vloeistof afgeblazen schoon oplossing ook in professionele kringen. Het zo veel als schoon en oplossing ' betekent. Dus een schone oplossing voor alle gangbare nagel systemen ontwerpen. Dit degreaser effectiever dan de cleaner verwijdert de dispersie film na het uitharden van gel. Het is zuinig in gebruik en bevindt zich op het snijvlak van onderzoek in de Nageldesignbereich. Natuurlijk, is dit Speziallöser uitstekend geschikt voor werk op de natuurlijke nagel. Deze speciale vloeistof wordt gebruikt voor doeltreffende reiniging, ontvetting en ontsmetting van uw natuurlijke nagels voordat u begint met een model locatie. Het speciale vet Remover wordt ook gebruikt voor de grondige reiniging en verzorging van nagel ontwerp accessoires. U kunt uw penseel, sommige nagel kunst accessoires, uw apparatuur en uw werkplek schoon. Zoals u zien kunt, is hij onmisbaar in het cosmetische veld van nagel salons. Het professionele product te verwijderen alle vetten kan besteld worden bij ons in volgende regionen van de inhoud: 100 ml en 1000 ml 5000 ml (5 x 1000 ml). De flessen alle hebben een goede montage Cap. Nail design exclusieve discovery - een garantie voor top kwaliteitsproducten!

video's
+
UV gel starter set met instructie voor French nails

Hier hebben wij een nieuwe French nails instructievideo, waar wij onze nded UV-gel starter set presenteren. Wij introduceren de French nails producten, die voor een UV-gel modellage nodig zijn. Onze nageldesigner toont hoe de aparte producten van de UV-gel starter set in de nagelstudio worden gebruikt. Vooral voor beginnende nageldesigners is deze video interessant. U ziet de gehele bewerking van de gel, tips voor het uitharden in de UV-lamp en u leert hoe men mooie French nails creëert.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.6176
Overzicht
5
47
4
16
3
5
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal