Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Vloeistoffen / Reinigen, Desinfecteren en Verwijderen
nded nagelreiniger mild – nail cleaner soft voor zachte reiniging
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Als een speciale reinigingsvloeistof voor de natuurlijke nagel van nded nagelreiniger behoort mild - Nail Cleaner noodzakelijk zachte de nail art accessoires. 70% isopropyl alcohol zorgen voor een desinfecterende werking, zodat niet alleen de schoonmaak, maar ook de hygiëne te allen tijde rekening te worden gehouden. The Cleaner wordt gebruikt voor het ontvetten en reinigen van de nagel plaat voor het schilderen of voor de nagel modellering.

Een andere toepassing voor de nagelreiniger uit de categorie reiniging, desinfectie en verwijdering van nded heeft ook tijdens Gelmodellage. De verkregen na uitharding van de gel lagen kleverige laag kan gemakkelijk en volledig worden verwijderd met nagelreiniger. Dit zorgt ervoor dat de volgende laag houdt veilig. Ook kunnen acryl, glasvezel en nagellak gemakkelijk worden verwijderd met de vloeistof. Voor de toepassing van nded wordt toegevoerd aan een nagelreiniger Zellette, wordt de nagel afgeveegd met de geïmpregneerde Zellette totdat ook de laatste resten van verf of vet weg van de nagel. Voor hardnekkige afzettingen de nagel oppervlak kan ook worden geweekt met de stofzuiger. Afhankelijk van of de Nail Cleaner zacht wordt in de particuliere of professionele veld, diverse container maten 100-5000 ml zijn beschikbaar. Flessen voor het vullen zijn hier ook verkrijgbaar in de winkel! NDED Nail Cleaner Mild - Premium Nail-Cleaner Soft 70% isopropylalcohol voor de nagel modellering, manicures en pedicures.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
5
Overzicht
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal