Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Vloeistoffen / Voorbereiding en Finish
Nageldesign voorbereiding en finish - base coat lak
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Onder lak is NDED grondlaag ideaal als uitvalsbasis voor alle nagel poetsmiddelen. Ook snel projectiel nagel poetsmiddelen dus uiteindelijk behoren tot het verleden, omdat lange stilstand van uw nagellak met dit product is gegarandeerd. Aangezien geen formaldehyde, tolueen, hars, acrylaat en ook geen geurstoffen of conserveringsmiddelen opgenomen zijn, is dit artikel ook heel goed voor gevoelige en broze nagels geschikt. Het droogt zeer snel op de natuurlijke nagel. Daarom kan het onmiddellijk blijven met het ontwerp van de nagel. Er is niet langer zelfs verkleuring van uw eigen nagels, omdat ons product verkleuring en geelverkleuring van de nagels te voorkomen. Ook een sterke rode Toon of een neon groene nagellak meer hebben geen kans zich tegen dit hoge kwaliteit primer. De eerste vacht van nagel is zeer belangrijk omdat het bevordert gezonde nagels. Ons product kan ook worden gebruikt als duidelijke nail polish omdat hij mooi en natuurlijk de nagel. Vrouwen die willen een kras-bestand, versterkte natuurlijke nagel en langdurige stop van de Nagellackes, moeten ons product. Profiteer van onze jarenlange kennis in het ontwerp van de nagel en afscheid verkleurd, saai en broze nagels. Deze basis jas is dat absoluut moet - hebben in de markt in de sector van vloeibare voor voorbereiding en afwerking. Ons product is beschikbaar, afhankelijk van de vraag in het volume van 15 ml en 4000 ml.

Zegel
+
video's
+
Nailart instructie voor Oud & Nieuw feestjes met nailart trends

Nailart instructie voor Oud & Nieuw feestjes met nailart trends en veel nailart motieven. Het oude jaar eindigt binnenkort en jullie zijn voor een oudejaarsfeest uitgenodigd. Het outfit hebben jullie al uitgekozen en het enige wat nog mist is de passende nailart voor de nagels.

Dan hebben wij precies het juiste voor jullie. Bekijk eens onze nailart video "Oud & Nieuw special". In onze nailart video leggen wij stap voor stap uit hoe jullie een mooie nailart kunnen creëren.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.6
Overzicht
5
6
4
4
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal