Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Nailart
Voetbal van nagel tatouages voor een perfecte nagel kunst
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Nagel tatoeages zijn ideaal voor het snel creëren van nailart en geschikt vooral voor seizoensgebonden evenementen zoals de World Cup of Europees kampioenschap. Ongeacht waarvan land of welke team van de drager prioriteit is - de nagel stickers zijn dat alle varianten en zijn op kunstmatige nagels evenals op de natuurlijke nagel snel en gemakkelijk.
Houd de soccer veilig en lang nail tatoeages op de nagel, een grondige voorbereiding en reinigen van het oppervlak van de nagel is aan te raden. Het is ideaal om enigszins ruw de nagel met de buffer. Dus, kan de nagel tatoeage op de verzegeling niet uitglijden. De nagel-stickers voor de nagel is vervolgens geknipt en kort verzacht in water. Zorgvuldig, met een pincet, kan het motief worden verwijderd en in de gewenste positie op de nagel van de vervoerder folie geplaatst. De kleine sticker past zich perfect aan het oppervlak en jas het nded bereik dan met een verzegeling gel of een top worden vastgesteld en worden verzegeld. Dus, een lange houdbaarheid van het voetbal van nagel tatoeages is beveiligd.


instructies
+

Stap 1: Nadat u hebt je nagel gemodelleerd, kunt u nu met de nagel kunst starten.

Stap 2: Knip het gewenste motief.

Stap 3: laat die uitgesneden kort in een kom water verzachten motief.

Stap 4: Brengen het onderwerp uit de kom met water en verwijder voorzichtig, de vervoerder folie met behulp van een paar pincet.

Stap 5: Nu kunt u de afbeelding naar de gewenste locatie plaatsen.

Stap 6: Nu kunt u zegel de modellering met behulp van een aflakken of verzegelen gel.


Tips

-U moet de nagel met behulp van een buffer voorafgaand aan het gebruiken van de nagel kunst tatoeages ruw.
-Dus je kunt krijgen een betere grip van de tatoeages en als u het model geschikt voor het afdichten slip niet van de gewenste locatie.Feedback
+

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal