Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Nailart / Nail Art Pen
Nail Art Pen voor Nageldesign
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Nailart Pen - In het dagelijkse werk in de nagel is salon nagel ontwerp niet langer gedacht pen. Delicate werkzaamheden in een handomdraai - belooft dit product, de Wanneer nded.nl in veel verschillende nail ontwerp kleuren rechtstreeks vanuit de Fabrikant is. Meer en meer klanten willen ongebruikelijke en opvallende nagel kunst ontwerpen Dankzij de pen eenvoudig te implementeren zijn. De fijne punt kan de nagellak net zoals bij een conventionele pen op het acryl of gel nagel toegepast. Door zachtjes te drukken op de PIN Wordt de kleur opgehaald in de metalen tip en kunt u nu rechtstreeks op de Nagel oppervlak toegepast. Het is om lijnen te tekenen of maar Bloemen, patronen of andere motieven - het schilderen en tekenen zullen een fluitje van een cent. In een handomdraai zijn de mooiste motieven en tekens op de nagel. Dankzij zijn vorm, is de nagel ontwerp pen in de hand en kan eenvoudig en onbelemmerd worden gebruikt. Het product bevat ongeveer 10ml kwalitatief hoogwaardige nagellak. Bovendien is de nagellak met een kan Zegel van de toplaag. Uw klanten zullen verrukt zijn worden bereikt door de kunst en de resultaten met behulp van deze pen kunnen zijn. Dit product mag ontbreken in een Studio. Overtuigen U bent van dit onmisbaar product in uw Studio en U profiteert bij aankoop van NDEDs Studio kwaliteit Wholesale-prijzen.

Zegel
+
video's
+
Nailart instructie voor Oud & Nieuw feestjes met nailart trends

Nailart instructie voor Oud & Nieuw feestjes met nailart trends en veel nailart motieven. Het oude jaar eindigt binnenkort en jullie zijn voor een oudejaarsfeest uitgenodigd. Het outfit hebben jullie al uitgekozen en het enige wat nog mist is de passende nailart voor de nagels.

Dan hebben wij precies het juiste voor jullie. Bekijk eens onze nailart video "Oud & Nieuw special". In onze nailart video leggen wij stap voor stap uit hoe jullie een mooie nailart kunnen creëren.

Nailart voor trendy nagels tijdens de winter & met kerst

Nailart voor de winter en tijdens de kerst met feestelijke motieven voor trendy nagels. Zoeken jullie een toepasselijke nailart voor winter en kerst? Dan hebben wij precies wat jullie zoeken. Bekijk onze video eens, jullie zullen merken dat een mooie nailart helemaal niet zo moeilijk is. In onze video worden alle stappen zo gedetailleerd beschreven, dat ook beginners deze nailart met succes kunnen creëren.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.4521
Overzicht
5
36
4
22
3
3
2
0
1
1

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal