Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagelstudio Inrichting / Stoelen

Stoelen

NDED pedicure kruk - Pedicure voetenbank - beensteun - poef Stoelen NDED pedicure kruk - Pedicure voetenbank - beensteun - poef
75,76 € *
7,58 € / 1000 g
Cosmetische stoel hyd. een 210 wit Stoelen Cosmetische stoel hyd. een 210 wit
425,46 € *
rico salon 206 wit Stoelen rico salon 206 wit
330,00 € *
rico cosmetische stoel 399 wit Stoelen rico cosmetische stoel 399 wit
266,12 € *
Beautystool am-303 zwart Stoelen Beautystool am-303 zwart
78,21 € *
Tattoo fauteuil per 0428 zwart Stoelen Tattoo fauteuil per 0428 zwart
851,58 € *
Schoonheidstas 6001 wit Stoelen Schoonheidstas 6001 wit
73,88 € *
Gabbiano fauteuil kapper drukt zwart af Stoelen Gabbiano fauteuil kapper drukt zwart af
1.329,05 € *
Gabbiano kappersstoel Milan zwart Stoelen Gabbiano kappersstoel Milan zwart
312,57 € *
Gabbiano kapper stoel rood premier Stoelen Gabbiano kapper stoel rood premier
1.348,01 € *
Gabbiano kappersstoel boss zwart Stoelen Gabbiano kappersstoel boss zwart
1.348,01 € *
Stoelen voor de nagelstyliste, de nagelstudio en de schoonheidssalon in onze groothandel te koop
Waar moet je op letten bij de aankoop van een pedicurestoel?
Voor de klant is het belangrijkste kenmerk van de pedicurestoel een comfortabel, goed gevuld zitoppervlak. Dankzij de verstelmogelijkheden kan voor elke behandelingsmethode de aangenaamste zitpositie worden ingesteld, waardoor een bezoekje aan de studio een ontspannende ervaring wordt. De instelmogelijkheden komen ook de schoonheidsspecialiste of nageldesigner van pas, want zij kan ontspannen werken en steeds ergonomisch bij de klanten gaan staan.
Op de eerste plaats onderscheiden de modellen zich qua instellingsmogelijkheden en bediening. De eenvoudigste variant is de handmatige pedicurestoel. Met een schakelaar kun je de positie van het rug- en voetstuk verstellen. Hiervoor is wel wat kracht nodig en het is een beetje omslachtig, maar dankzij de eenvoudige mechaniek is de prijs een stuk lager. De handmatige modellen zijn in het bijzonder geschikt als de stoel niet vaak versteld hoeft te worden. Dat is bijvoorbeeld het geval bij manicure. Daarom zijn deze modellen goed geschikt als eerste inrichting van de pas opgerichte nagelstudio.
Meer comfort wat betreft de verstelmogelijkheden bieden de hydraulische pedicurestoelen. Meestal hebben deze pedicurestoelen een gecombineerd instelmechanisme. De elementen zijn handmatig of elektrisch verstelbaar, en de werkhoogte van de stoel wordt via een voetpedaal hydraulisch geregeld. De positie moet je daarna vaak nog handmatig fijn afstemmen. Ook dit soort pedicurestoelen is vooral geschikt als je ze weinig hoeft te verstellen.

Maximaal comfort brengt de elektrische pedicurestoel. Verschillende motoren die op afstand worden bediend, maken het mogelijk de afzonderlijke onderdelen comfortabel en traploos te verstellen. Hoeveel motoren aan de stoel zijn bevestigd, hangt ervan af of je de pedicurestoel tweemaal, driemaal of zelfs viermaal moet kunnen verstellen. De motoren regelen betrouwbaar de hellingshoek. Het is bijvoorbeeld mogelijk de hoofdsteun, rugleuning, zithoogte en het voetstuk te verstellen. Het resultaat: de klant zit lekker comfortabel op de pedicurestoel, en kan ook langere behandelingen ontspannen doorkomen.

Nageldesigners en schoonheidsspecialistes die hun klanten ook mobiel alle mogelijke comfort willen bieden, kunnen mobiele pedicurestoelen gebruiken. Deze stoelen zijn eenvoudig te transporteren, flexibel verstelbaar en zeer comfortabel. Ook hier profiteren zowel de behandelaars als de klanten van de verschillende features en verstelmogelijkheden.

Ook bij de pedicurestoel is de bekleding belangrijk. Deze moet enerzijds comfortabel zijn voor de klant, en anderzijds eenvoudig en hygiënisch te reinigen. Vaak bestaan de oppervlakken daarom uit kunstleder of een dergelijk materiaal. De onderhoudsarme oppervlakken kunnen worden gedesinfecteerd. Oppervlakkig vuil kun je eenvoudig verwijderen met een vochtige doek.


Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal