Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagelstudio Inrichting / Nageltafels

Nageltafels

Nagelstudio aluminium trolley Nageltafels Nagelstudio aluminium trolley
554,74 € *
18,49 € / 1000 g
nded Nageltafel Blauw/Wit Nageltafels nded Nageltafel Blauw/Wit
147,78 € *
3,28 € / 1000 g
nded Nageltafel Bruin Nageltafels nded Nageltafel Bruin
147,78 € *
3,28 € / 1000 g
Nagelstudio aluminium trolley Nageltafels Nagelstudio aluminium trolley
86,80 € *
NDED Nail tafel afzuiging - Premium manicuretafel 305 LX Nageltafels NDED Nail tafel afzuiging - Premium manicuretafel 305 LX
803,99 € *
18,48 € / 1000 g
Nagelstudio aluminium trolley Nageltafels Nagelstudio aluminium trolley
348,60 € *
Nageltafels te koop in onze online groothandel, voor de manicure in de salon

De nageltafel als werkplaats in de schoonheids- en nagelstudio

Zonder een goede werkplaats wordt het niks in de nagelstudio. Nageltafels moeten aan verschillende vereisten voldoen, zodat niet alleen de klant zich op haar gemak voelt, maar ook de nageldesigner zelf effectief en ergonomisch goed kan werken. Net als de verschillende andere instrumenten in de studio, zoals het werkmateriaal en interieur, behoort de nageltafel tot de belangrijkste nagelstudio benodigdheden. De toilettafels zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en voldoen zowel aan de hoogste vereisten aan het design in de studio als aan belangrijke criteria op het gebied van ergonomie, plaatsindeling en materiaal.

Nageltafels kunnen uit verschillende materialen worden gemaakt. Het is hierbij bijzonder belangrijk dat de werkplaat bestand is tegen verschillende vloeistoffen en substanties die worden gebruikt bij de nagelmodellage. De tafelplaat moet tevens eenvoudig gereinigd kunnen worden, en ongevoelig zijn voor mechanische beschadigingen. Werkoppervlakken worden daarom bijzonder vaak gemaakt uit gecoate houtvezelplaat of in een uitvoering van melaminehars. Een goede werkplaats is gemakkelijk te reinigen of te desinfecteren en biedt plaats aan handsteunen, de UV-lamp en andere nailart instrumenten. Als belangrijk accessoire voor de werkplaats kunnen tevens display standaards, lampen om alles nog beter te kunnen zien, en andere uitrustingen op de werkplaat worden geplaatst.

Een goede nageltafel is uitgerust met verschillende schuiflades en vakken. Daardoor kun je alle werkmiddelen die nodig zijn voor modellage en manicure, overzichtelijk en binnen handbereik opbergen. In de geïntegreerde schuiflades is plaats voor vijlen, spot swirls en verschillende gels en lakken. Op de kastplanken kun je grotere flessen en potjes zoals voorraadflesjes met nagelreiniger of nagellakremover bewaren. In het bijzonder als de benodigde ruimte beperkt is, kan een goed ingerichte manicuurtafel alles bevatten wat nodig is voor de professionele uitrusting voor nageldesign. Gladde, vuilafstotende oppervlakken zorgen ook in opbergruimtes voor schoonheid en hygiëne. Je kunt de oppervlakken eenvoudig reinigen met een vochtige doek. Net als de werkplaat stoten de oppervlakken vuil af dat afkomstig is van de substanties en vloeistoffen die worden gebruikt in de nagelstudio.

Bij de keuze van de perfecte nageltafel voor de nail art werkplaats moet je altijd ook letten op de beschikbare ruimte. De tafel moet zo kunnen worden opgesteld dat een plafondlamp of licht door de ramen je niet kan verblinden. Het is het beste als de lichtbron van de linker zijkant op de tafel komt.


Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal