Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagelstudio Inrichting / Behandelstoelen

Behandelstoelen

standaard 202 witte schoonheidsstoel Behandelstoelen standaard 202 witte schoonheidsstoel
225,80 € *
Cosmetische stoel hyd. een 210 wit Behandelstoelen Cosmetische stoel hyd. een 210 wit
386,78 € *
Cosmetische stoel hyd. een 210 zwart Behandelstoelen Cosmetische stoel hyd. een 210 zwart
386,78 € *
Cosmetische stoel hyd. een 234 wit Behandelstoelen Cosmetische stoel hyd. een 234 wit
483,55 € *
een cosmetische stoel en 211 wit Behandelstoelen een cosmetische stoel en 211 wit
241,61 € *
Cosmetische stoel hyd. 234 zwart Behandelstoelen Cosmetische stoel hyd. 234 zwart
483,55 € *
Elektrische stoel leunstoel lux pedi 3m Behandelstoelen Elektrische stoel leunstoel lux pedi 3m
1.289,98 € *
Elektrische stoel leunstoel lux pedi 5m Behandelstoelen Elektrische stoel leunstoel lux pedi 5m
1.386,75 € *
Elektrische stoel leunstoel lux zwart Behandelstoelen Elektrische stoel leunstoel lux zwart
1.183,52 € *
Elektrische stoel leunstoel Fiction wit Behandelstoelen Elektrische stoel leunstoel Fiction wit
1.870,62 € *
Elektrische stoel leunstoel 2244 oranje Behandelstoelen Elektrische stoel leunstoel 2244 oranje
1.903,20 € *
Behandelstoelen voor de pedicure en de salon in onze online shop verkrijgbaar

Waar moet ik op letten bij een kwaliteitsvolle pedicure behandelstoel voor de nagelstudio?
Een behandelstoel moet, afhankelijk van de benaderingswijze, aan verschillende vereisten voldoen. Terwijl het voor de klant vooral belangrijk is om comfortabel te liggen, heeft de nageldesigner of schoonheidsspecialiste passende functies nodig om efficiënt en professioneel te kunnen werken. Afhankelijk van je budget en je wensen kunnen de mooie meubels voor de nagel- en schoonheidsstudio heel anders zijn uitgerust.
Basismodellen zijn normaal gesproken goedkoper. Je kunt ze handmatig of hydraulisch instellen. Zo kun je bijvoorbeeld de leuning en de neiging ervan verstellen, net als de been- en voetstukken. Vaak kunnen de stoelen door de instelmogelijkheden net zo goed worden gebruikt om in verschillende posities te zitten als om plat te liggen. Vooral bij gezichts- of lichaamsmassages is deze positie voordelig.

Om de behandelstoel in te stellen is er meestal een vergrendelingshendel aan het rug- en voetstuk, waarmee je de gewenste positie kunt instellen. De flexibele, goed beklede armleuningen passen zich automatisch aan de gekozen positie aan. De werkhoogte of de hoogte van het zitvlak stel je hydraulisch in via een hand- of voetpedaal.
Het is nóg comfortabeler om behandelstoelen te bedienen die gedeeltelijk of volledig elektrisch instelbaar zijn. De indeling van het rug- en voetstuk alsook van het zitvlak is over het algemeen dezelfde als bij de basic modellen. De afzonderlijke onderdelen stel je in via een elektrische afstandsbediening, die per kabel aan de stoel is aangesloten. Daarbij beschikt de stoel over motoren die afzonderlijk worden aangedreven, en de behandelstoel zo traploos in de gewenste positie brengen, van verticaal tot horizontaal. Bijzonder kwaliteitsvolle modellen beschikken over een zogenaamde vergrendelingskast. De elektriciteit kan vergrendeld worden, zodat onbevoegden de stoel niet meer kunnen verstellen.

Enkele modellen beschikken over nog meer functies, zoals afzonderlijk inklapbare voetstukken. Dit is vooral praktisch voor de pedicure, draadloze afstandsbedieningen of massagefuncties. Ook draaibare behandelstoelen zijn beschikbaar. Bijzonder plaatsbesparend en ideaal om mee te werken zijn behandelstoelen met kleine onderstellen. Deze zijn echter wel zwaarder, zodat de stoel stabiel en veilig staat.
In zowel de schoonheidsstudio als bij het nageldesign is een goede hygiëne erg belangrijk. De pedicure behandelstoelen zijn uitgerust met sterke, eenvoudig te reinigen overtrekken uit kunstleer. Met een desinfectiespray of gewoon een vochtige doek kunnen de oppervlakken na elk gebruik weer hygiënisch schoon teruggezet worden.


Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€