Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Nagelset
Omvangrijke manicure en pedicure vijl set van YOUMAXX 6-delig
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

De pedicure wordt soms vergeten. Eigenlijk zouden uw voeten net zo veel aandacht moeten krijgen, als uw handen. Verzorgde voeten behoren vooral in de zomer bij een verzorgd uiterlijk, als u op blote voeten loopt of sandalen. In de winter zijn voeten meestal in panty’s en schoenen of laarzen verstopt, maar dan nog zouden ze niets te kort moeten komen. Met onze YOUMAXX Manicure en Pedicure Vijl biedt u het perfecte hulpmiddel. In de 7-delige set is een vijl op batterijen met verschillende opzetstukken  (fijne korrel kegel, fijne en grove huidverwijderaar,  polijst opzetstuk, en een opzetstuk  voor de vormgeving (fijn en grof), en een opzetstuk voor het verwijderen van eelt.

Met deze opzetstukken staat uw manicure/pedicure niets meer in de weg. In deze luxe box kunt u de YOUMAXX Manicure en Pedicure vijl overal mee naar toe nemen, hij past welliswaar ook in uw handtas. Vanaf nu is de verzorging voor uw nadne en voeten kinderspel. Kijk eens rustig in onze Shop, daar kunt u alle essentiele producten voor uw verzorging vinden.

Feedback
+

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal