Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Nagelset / Pedicure Set

Pedicure Set

Filter articles
NAIL-EON professionele nagelfrees Pedicure Set NAIL-EON professionele nagelfrees
vanaf 48,95 € *
YOUMAXX Teenspreider 12 paar Pedicure Set YOUMAXX Teenspreider 12 paar
vanaf 2,58 € *
6,29 € / 100 g
NAIL-EON acryl en nagelhuid tang Pedicure Set NAIL-EON acryl en nagelhuid tang
5,45 € *
16,03 € / 100 g
NAIL-EON paraffine was set Pedicure Set NAIL-EON paraffine was set
45,95 € *
Acryl en nagelhuid tang Pedicure Set Acryl en nagelhuid tang
6,45 € *
12,90 € / 100 g
YOUMAXX Pedicure Set Pedicure Set YOUMAXX Pedicure Set
vanaf 3,73 € *
Paraffine wasbad sokken Pedicure Set Paraffine wasbad sokken
5,51 € *
nded Pedicure - Nagelknipper set Pedicure Set nded Pedicure - Nagelknipper set
vanaf 3,23 € *
YOUMAXX Pedicure Slipper 12 paar Pedicure Set YOUMAXX Pedicure Slipper 12 paar
vanaf 9,95 € *
6,07 € / 100 g
Professioneel voetenbad met inzet Pedicure Set Professioneel voetenbad met inzet
2,46 € *
Handige hoornverwijderaar Pedicure Set Handige hoornverwijderaar
5,93 € *
YOUMAXX Pedicure Set 5 in 1 Pedicure Set YOUMAXX Pedicure Set 5 in 1
4,49 € *
-45%
YOUMAXX Pedicure Set 4 in 1 Pedicure Set YOUMAXX Pedicure Set 4 in 1
3,48 € *
-45%
YOUMAXX Pedicure Set 3 in 1 Pedicure Set YOUMAXX Pedicure Set 3 in 1
2,04 € *
-45%
Pedicure set voor de professionele voetverzorging in één pakket

Verzorgd van top tot teen. Deze bekende uitdrukking wordt in veel gevallen niet volledig toegepast. De voeten behoren tot de belangrijkste, maar helaas ook tot de meest verwaarloosde lichaamsdelen. Hierbij dragen ze ons jarenlang betrouwbaar, laten zich in nauwe, slecht geluchte schoenen persen, en worden ook bij enorme belasting nog lang niet slap. Het is daarom van groot belang om onze voeten goed te verzorgen.

Terwijl de podoloog zich tijdens de voetverzorging voornamelijk bezighoudt met de gezondheidsaspecten, zorgt de nageldesigner met onze pedicure sets voor verzorgde en mooie voeten wat het cosmetisch aspect betreft. In het bijzonder de teennagels kunnen met de apparaten uit onze verzorgingssets professioneel worden verzorgd.

Bij de pedicure draait alles om de voet. In de sets zitten alle gereedschappen die nodig zijn voor een professionele manicure thuis of in de nagelstudio. Het is vooral belangrijk dat je een sterk freesapparaat hebt dat via verschillende opzetstukken zeer flexibel kan worden gebruikt. Zo is het mogelijk om de nagels met weinig kracht te vijlen of te polijsten. Vooral de nagel van de grote teen, die vaak erg dik is, kan zo voorzichtig en effectief worden gevormd. De pedicure sets worden bijvoorbeeld geleverd in een praktische harde koffer. Alle onderdelen zijn daardoor overzichtelijk geordend, kunnen plaatsbesparend en veilig worden opgeborgen, en kunnen indien nodig worden getransporteerd. Dit verbreedt bijvoorbeeld het werkgebied van de mobiele nagelstudio op een belangrijk, aantrekkelijk punt, en kan een bijzonder kenmerk zijn.

Naast de nagel zelf kan met verschillende opzetstukken de huid van de voet worden verzorgd. Op de voet ontstaat altijd eeltvorming. Dit beschermt bijvoorbeeld de gevoelige huid van de bal van de voet of de hiel. Als de eeltlaag te dik wordt, ontstaan er spleten en pijnlijke veranderingen. Om te voorkomen dat het zo ver komt, moet de beschermlaag regelmatig worden verwijderd. Via opzetstukken die de huid polijsten en op de frees worden gezet, wordt overvloedig eelt grondig verwijderd. Een aansluitend voetbad, bijvoorbeeld een paraffinebad, verzorgt de voeten extra en maakt ze zacht en soepel. In onze nded online shop vind je naast pedicure sets paraffinebaden en andere verzorgingsproducten speciaal voor de voeten.

Snuffel in onze online shop en vind de pedicure sets en nog veel meer andere producten om de voeten te verzorgen en te verfraaien, of voor creatieve nail art die niet alleen geschikt is voor de teennagels! Kwaliteitsvolle producten, een groot keuze alsmede een snelle levering en eerlijke voorwaarden zorgen voor nog meer plezier bij de keuze, aankoop en het gebruik van onze artikelen! 

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€