Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Nagelset / Gellak Starterspakket

Gellak Starterspakket

Filter articles

Houdbare laklagen, die gegarandeerd niet afsplinteren, worden mogelijk met de lakken uit de gellak set. De kwaliteitsvolle carbon colors zijn zo samengesteld, dat ze ook bij belasting op de nagel blijven zitten, en lange tijd voor een onberispelijk, mooi oppervlak zorgen. Door de kleursamenstellingen in de sets kun je telkens nieuwe combinaties creëren. Voor elke gelegenheid heb je de passende gellak bij de hand. In enkele sets zitten daarbij verschillende instrumenten als accessoires, zodat met de inhoud een complete nagelmodellage mogelijk is.

Gekleurde carbon colors bieden bij het gebruik meteen meerdere voordelen. Zo kun je de kwaliteitsvolle gellakken zeer eenvoudig verwerken. Na het opbrengen trekken ze door de speciale viscositeit vanzelf glad. Zo hoef je ze niet meer te polijsten of te slijpen, aangezien de nagel er vanaf het begin af aan perfect uit ziet. Een aantal weken lang. De carbon in de lak maakt de nagel  bijzonder resistent tegen mechanische en andere belastingen. Daarbij zorgt een verleidelijke glans, die de glans van de kleuren benadrukt,  voor onberispelijk mooie nagels, die alle blikken naar zich toe trekken. Voorwaarde voor de lange houdbaarheid is dat je de lak zorgvuldig, in dunne lagen opbrengt. Elke laag moet afzonderlijk onder de UV-lamp uitharden. Het aantal lagen hangt  af van de gewenste kleurintensiteit en het design. De carbon color uit de gellak sets kunnen door elkaar worden gemengd en gecombineerd voor creatieve nail art effecten.

In onze online shop bieden we uiteenlopende starter sets aan. Hierin zitten altijd meerdere gellakken in verschillende kleurnuances die op elkaar zijn afgestemd, alsmede een uitvoerige gebruikshandleiding. Als je dat wilt, zitten er ook nog meer accessoires in de set, zoals een UV-lamp, remover of watten. Ook buffervijlen, vijlen, houten manicurestokjes en polijstolie horen tot de inhoud van verschillende sets.

Met onze starterspakketten kun je het eenvoudige gebruik van de carbon colors  zonder moeite testen. De gellak kan net zo worden gebruikt op de natuurlijke nagel als op de gemodelleerde acryl- of gelnagel. Als ondergrond op de natuurnagel raden we een base coat aan, om de nagel te beschermen tegen kleurveranderingen. Een plakversneller, die onder de base gel wordt aangebracht, zorgt ervoor dat de gellak nog beter blijft zitten. De gekleurde gellakken combineren de voordelen van nagellak en UV gels één product, en beloven een lange glans, heldere kleuren en de beste houdbaarheid!

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€