Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Nagelset /

Color Gel Sets

De Color Gel Sets in de nded shop bestaan normaal gesproken uit UV Color Gels, die ook afzonderlijk verkrijgbaar zijn. Zo is het heel makkelijk om afzonderlijke producten uit de set bij te kopen. Alle kleuren zijn altijd compleet beschikbaar. Bijzonder spannend is de combinatie van verschillende kleuren met dezelfde textuur of juist een verschillende textuur. Zo ontstaan nailart effecten, die pas op het tweede gezicht laten zien hoe bijzonder ze zijn, en dat ze net dat extra's hebben. Door het verschil worden de gemeenschappelijke kenmerken van de kleurnuances beklemtoond. Zo ontstaat een spannend kunstwerk op elke nagel. Het is bijzonder grappig en effectief om de afzonderlijke kleuren van de set kriskras door elkaar of ook regelmatig op de nagels te verdelen. Zo ontstaat een bonte full cover mix, die totaal verschillend is maar toch ook gemeenschappelijke elementen op elke nagel laat zien.
 
Color Gel Sets zijn verder de ideale Starter Sets voor beginners. De keuze aan verschillende kleuren maakt het makkelijk om voor het eerst te experimenteren. Sets met gemiddeld viscose Color Gels, die bovendien een honingeffect hebben en zelfstandig glad worden. Het voordeel van deze gels: je hoeft van tevoren niet meer te vijlen, wat vooral voor beginners in het nageldesigns een hindernis is. De keuze in de nded shop bevat Color Gel Sets uit het nded assortiment net zo goed als premium combinaties voor een bijzonder sierlijk nageldesign. 
 
Let er bij de aankoop van een Color Gel Set met verschillende UV Gels op, dat de base coat, builder gel en top coat normaal gesproken niet in de set zitten. Dat geldt ook voor de UV-lamp. De Color Gel Sets bestaan uitsluitend uit Color Gels met gemeenschappelijke kenmerken. Ook nailart elementen, die uitstekend kunnen worden gecombineerd met de meeste Color Gels, moeten extra worden besteld. Voor beginners in het nageldesign, die vanaf het begin af aan goed willen zijn uitgerust, raden we de complete sets als bonte Starter Sets aan uit ons nailart Assortiment.
Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€