Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Nagelset

Nagelset

Filter articles
1 2
NAIL-EON professionele nagelfrees Nagelset NAIL-EON professionele nagelfrees
vanaf 43,88 € *
NAIL-EON acryl en nagelhuid tang Nagelset NAIL-EON acryl en nagelhuid tang
8,61 € *
25,32 € / 100 g
NAIL-EON UV-gel thuisset Nagelset NAIL-EON UV-gel thuisset
26,11 € *
11,21 € / 1000 g
Manicure penseelset Nagelset Manicure penseelset
10,32 € *
nded 4 delige Color Gel Set  - Pink Nagelset nded 4 delige Color Gel Set - Pink
17,32 € *
Acryl en nagelhuid tang Nagelset Acryl en nagelhuid tang
vanaf 7,83 € *
15,66 € / 100 g
NAIL-EON paraffine was set Nagelset NAIL-EON paraffine was set
50,57 € *
YOUMAXX Pedicure Set Nagelset YOUMAXX Pedicure Set
vanaf 4,73 € *
YOUMAXX Teenspreider 12 paar Nagelset YOUMAXX Teenspreider 12 paar
8,57 € *
20,90 € / 100 g
nded 4e Color Gel Set - Lente Nagelset nded 4e Color Gel Set - Lente
17,32 € *
Nailart Klinknagels Nagelset Nailart Klinknagels
2,44 € *
Paraffine wasbad sokken Nagelset Paraffine wasbad sokken
5,94 € *
nded 7 delige Color Gel Set -  Aqua Nagelset nded 7 delige Color Gel Set - Aqua
30,44 € *
nded Glamour nagelfolie Cheeta Nagelset nded Glamour nagelfolie Cheeta
2,52 € *
nded LED Starterspakket Nagelset nded LED Starterspakket
43,57 € *
Kant-en-klare nageltips Nagelset Kant-en-klare nageltips
vanaf 3,47 € *
YOUMAXX Manicure en Pedicure Set Nagelset YOUMAXX Manicure en Pedicure Set
vanaf 4,89 € *
Vingernagel ringen Nagelset Vingernagel ringen
4,19 € *
YOUMAXX Pedicure Slipper 12 paar Nagelset YOUMAXX Pedicure Slipper 12 paar
vanaf 15,95 € *
9,73 € / 100 g
Fimo "gemixt fruit" Nagelset Fimo "gemixt fruit"
5,15 € *
nded Pedicure - Nagelknipper set Nagelset nded Pedicure - Nagelknipper set
6,02 € *
NDED UV-gel navulset, klein Nagelset NDED UV-gel navulset, klein
12,46 € *
5,42 € / 100 g
Vylet Nails acrylset voor probleemnagels Nagelset Vylet Nails acrylset voor probleemnagels
61,07 € *
74,48 € / 1000 g
Nagelfolies - zilver Nagelset Nagelfolies - zilver
2,23 € *
37,17 € / 100 g
NDED gelnagels testpakket - monster UV-gel set, groot Nagelset NDED gelnagels testpakket - monster UV-gel set, groot
9,79 € *
65,27 € / 100 ml
Fizz-Een set vingernagel Nagelset Fizz-Een set vingernagel
1,65 € *
Nailart Nail Deco Metallic Nagelset Nailart Nail Deco Metallic
4,19 € *

Selecteer de juiste sub-categorie Nagelset :

Nailart Starterspakket
De zorgvuldig samengestelde nailart starterspakket maken een gevarieerd nageldesign mogelijk dat telkens weer nieuw en creatief is. De nail art elementen uit de afzonderlijke sets kun je vrij combineren. Ze toveren een nagedesign op natuurlijke nagels en kunstnagels dat zowel extravagant als stijlvol kan zijn. De combinaties van de afzonderlijke elementen zijn zo op elkaar afgestemd dat er een harmonisch totaalbeeld ontstaat.
Manicure Set
Manicure starterspakket bevatten gewoon alles wat nodig is voor verzorgde vingernagels. De praktische sets bevatten gereedschap om te vijlen en te polijsten, maar ook om de nagel in te korten. Afhankelijk van de omvang en het formaat zijn de samenstellingen geschikt voor de professionele nagelstudio, voor thuis of voor een snelle manicure onderweg.
Pedicure Set
De pedicure starterspakket bieden verzorging voor een van de belangrijkste lichaamsdelen. De intelligente inhoud bevat alles wat nodig is voor mooie, verzorgde voeten. Bij regelmatig gebruik zien de voeten er niet alleen verzorgd en mooi uit, maar tonen hun dankbaarheid voor de sets ook met hun stabiele stand en een goed lichaamsgevoel.
Gelnagels Starterspakket
Gelnagels starterspakket en UV-gel /LED-gel starter sets zijn voordeliger dan losse producten. UV-gel/LED-gel starter sets bevatten alle producten die voor professionele nagelmodellage nodig zijn. De producten van NDED e.K. bevatten geen MMA (methylmethacrylaat). Sets zijn voor...
Color Gel Sets
De wereld van Color Gels heeft ontelbare nuances en veel verschillende effecten paraat. Het is niet altijd gemakkelijk om een keuze te maken. Hier maken Color Gel Sets het wat makkelijker. De bonte Starter Sets combineren kleuren en UV Gels, die bij elkaar passen. Dit maakt het makkelijker om een passende nailart te maken, creëert aantrekkelijke effecten voor nagelmodellages en zorgt voor de rode draad die nodig is voor een goed design op de gelnagel.
Gellak Starterspakket
Voor wie het te veel werk vindt om afzonderlijke onderdelen voor het nageldesign uit te zoeken, zijn de gellak set uit onze shop een uitkomst. Vooral voor beginners zijn de zorgvuldig samengestelde combinaties van carbon colors en verschlilende instrumenten ideaal. De kits bevatten de lang houdbare gekleurde lakken in verschillende kleurtinten en samenstellingen. Full cover en fantasierijke nail art op de natuurlijke nagel wordt zo telkens opnieuw kinderspel.
Acrylnagels Starterspakket
Acrylnagels starterspakket en starter sets met acrylproducten voor prachtige acrylnagels. Acryl starter sets zijn voordeliger dan los gekochte naildesign producten en zijn dus ideaal voor nagelkunst-beginners. Acrylnagels zijn stabieler dan gelnagels...
Testpakket
Nagel testpakket, nagelmodellage test sets, probeersets zijn ideaal voor nageldesign beginners en nagelstudio's. Probeersets zijn in verhouding goedkoper dan losse producten.
Nagelset voor starters met gelnagels of acrylnagels, alles wat je nodig hebt in één gelpakket

Acryl nagels starterspakket en gelnagels startersets bieden alles wat professioneel nageldesign nodig heeft. De sets voor starters zijn handig samengesteld. Starterspakket op het gebied van nageldesign krijgen snel de smaak te pakken en beschikken over alle benodigde materialen. Aan de andere kant komen ook personen aan hun trekken die voor professionele nagelstudio's werken of die professioneel nageldesign aanbieden. De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen in elk opzicht aan de Europese standaard. De producten laten geen wens onvervuld. Ze komen rechtstreeks van de fabrikant, waardoor een goede prijs-kwaliteitverhouding kan worden gegarandeerd. Je vindt in onze catalogus verschillende sets, want wij stellen vanzelfsprekend handige all-in-one kits voor alle wensen samen. Naast gelsets en acrylsets uit de productlijn Vylet Nails zijn er sets met gelproducten, sets met acrylproducten, een navulset van de firma nded en natuurlijk ook nageldesign-monsters verkrijgbaar. De sets bevatten uithardingsapparaten, timers en alle benodigde materialen en instrumenten. Tips en lijm (van goede kwaliteit en afgestemd op de overige materialen) worden meegeleverd. De sets zijn uiterst geschikt als eerste uitrusting voor nieuwe nagelstudio's. Zoals bij vrijwel alle producten uit ons assortiment geldt er kwantumkorting. Het is dus in verhouding goedkoper om grotere bestellingen te plaatsen. De producten van NDED e.K. bevatten geen MMA (methylmethacrylaat).

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal