Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Nagelset
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017

Nagelset

Filter articles
1 2
KONAD set stempel en schraper Nagelset KONAD set stempel en schraper
0,96 € *
-14%
Acryl en nagelhuid tang Nagelset Acryl en nagelhuid tang
vanaf 6,49 € *
NAIL-EON professionele nagelfrees Nagelset NAIL-EON professionele nagelfrees
vanaf 77,47 € *
YOUMAXX Pedicure Set Nagelset YOUMAXX Pedicure Set
vanaf 6,10 € *
YOUMAXX Teenspreider 12 paar Nagelset YOUMAXX Teenspreider 12 paar
vanaf 3,63 € *
nded Pedicure - Nagelknipper set Nagelset nded Pedicure - Nagelknipper set
vanaf 2,14 € *
Rhinestones Box Nagelset Rhinestones Box
5,53 € *
nded 7 delige Color Gel Set -  Aqua Nagelset nded 7 delige Color Gel Set - Aqua
14,24 € *
nded 4e Color Gel Set - Lente Nagelset nded 4e Color Gel Set - Lente
8,57 € *
Manicure penseelset Nagelset Manicure penseelset
12,94 € *
nded 6 delige Color Gel Set - Rood Nagelset nded 6 delige Color Gel Set - Rood
12,35 € *
Striper Set Nagelset Striper Set
5,06 € *
Nagelfolies - zilver Nagelset Nagelfolies - zilver
1,55 € *
Nagelfrees promed 620 Nagelset Nagelfrees promed 620
154,05 € *
Nailart Nail Deco Metallic Nagelset Nailart Nail Deco Metallic
5,06 € *
nded Diamond nagelbox 100 stuks Nagelset nded Diamond nagelbox 100 stuks
vanaf 2,60 € *
Nailart Klinknagels Nagelset Nailart Klinknagels
2,45 € *
-9%
Mozaïek Tips Nagelset Mozaïek Tips
11,51 € *
Kant-en-klare nageltips Nagelset Kant-en-klare nageltips
vanaf 5,14 € *
Vingernagel ringen Nagelset Vingernagel ringen
6,31 € *
Paraffine wasbad sokken Nagelset Paraffine wasbad sokken
11,14 € *
YOUMAXX Manicure en Pedicure Set Nagelset YOUMAXX Manicure en Pedicure Set
vanaf 4,54 € *
YOUMAXX Pedicure Slipper 12 paar Nagelset YOUMAXX Pedicure Slipper 12 paar
14,81 € *
Nagelpiercing carrousel Nagelset Nagelpiercing carrousel
11,17 € *
NAIL-EON UV-gel thuisset Nagelset NAIL-EON UV-gel thuisset
44,84 € *
nded Glamour nagelfolie Cheeta Nagelset nded Glamour nagelfolie Cheeta
5,19 € *

Selecteer de juiste sub-categorie Nagelset :

Nailart Starterspakket
De zorgvuldig samengestelde nailart starterspakket maken een gevarieerd nageldesign mogelijk dat telkens weer nieuw en creatief is. De nail art elementen uit de afzonderlijke sets kun je vrij combineren. Ze toveren een nagedesign op natuurlijke nagels en kunstnagels dat zowel extravagant als stijlvol kan zijn. De combinaties van de afzonderlijke elementen zijn zo op elkaar afgestemd dat er een harmonisch totaalbeeld ontstaat.
Manicure Set
Manicure starterspakket bevatten gewoon alles wat nodig is voor verzorgde vingernagels. De praktische sets bevatten gereedschap om te vijlen en te polijsten, maar ook om de nagel in te korten. Afhankelijk van de omvang en het formaat zijn de samenstellingen geschikt voor de professionele nagelstudio, voor thuis of voor een snelle manicure onderweg.
Pedicure Set
De pedicure starterspakket bieden verzorging voor een van de belangrijkste lichaamsdelen. De intelligente inhoud bevat alles wat nodig is voor mooie, verzorgde voeten. Bij regelmatig gebruik zien de voeten er niet alleen verzorgd en mooi uit, maar tonen hun dankbaarheid voor de sets ook met hun stabiele stand en een goed lichaamsgevoel.
Gelnagels Starterspakket
Gelnagels starterspakket en UV-gel /LED-gel starter sets zijn voordeliger dan losse producten. UV-gel/LED-gel starter sets bevatten alle producten die voor professionele nagelmodellage nodig zijn. De producten van NDED e.K. bevatten geen MMA (methylmethacrylaat). Sets zijn voor...
Gellak Starterspakket
Voor wie het te veel werk vindt om afzonderlijke onderdelen voor het nageldesign uit te zoeken, zijn de gellak set uit onze shop een uitkomst. Vooral voor beginners zijn de zorgvuldig samengestelde combinaties van carbon colors en verschlilende instrumenten ideaal. De kits bevatten de lang houdbare gekleurde lakken in verschillende kleurtinten en samenstellingen. Full cover en fantasierijke nail art op de natuurlijke nagel wordt zo telkens opnieuw kinderspel.
Acrylnagels Starterspakket
Acrylnagels starterspakket en starter sets met acrylproducten voor prachtige acrylnagels. Acryl starter sets zijn voordeliger dan los gekochte naildesign producten en zijn dus ideaal voor nagelkunst-beginners. Acrylnagels zijn stabieler dan gelnagels...
Testpakket
Nagel testpakket, nagelmodellage test sets, probeersets zijn ideaal voor nageldesign beginners en nagelstudio's. Probeersets zijn in verhouding goedkoper dan losse producten.
Nagelset voor starters met gelnagels of acrylnagels, alles wat je nodig hebt in één gelpakket

Acryl nagels starterspakket en gelnagels startersets bieden alles wat professioneel nageldesign nodig heeft. De sets voor starters zijn handig samengesteld. Starterspakket op het gebied van nageldesign krijgen snel de smaak te pakken en beschikken over alle benodigde materialen. Aan de andere kant komen ook personen aan hun trekken die voor professionele nagelstudio's werken of die professioneel nageldesign aanbieden. De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen in elk opzicht aan de Europese standaard. De producten laten geen wens onvervuld. Ze komen rechtstreeks van de fabrikant, waardoor een goede prijs-kwaliteitverhouding kan worden gegarandeerd. Je vindt in onze catalogus verschillende sets, want wij stellen vanzelfsprekend handige all-in-one kits voor alle wensen samen. Naast gelsets en acrylsets uit de productlijn Vylet Nails zijn er sets met gelproducten, sets met acrylproducten, een navulset van de firma nded en natuurlijk ook nageldesign-monsters verkrijgbaar. De sets bevatten uithardingsapparaten, timers en alle benodigde materialen en instrumenten. Tips en lijm (van goede kwaliteit en afgestemd op de overige materialen) worden meegeleverd. De sets zijn uiterst geschikt als eerste uitrusting voor nieuwe nagelstudio's. Zoals bij vrijwel alle producten uit ons assortiment geldt er kwantumkorting. Het is dus in verhouding goedkoper om grotere bestellingen te plaatsen. De producten van NDED e.K. bevatten geen MMA (methylmethacrylaat).

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal