Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Nagellak / Topcoat en Basecoat
Finish nagellak, top coat
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Hebt u weinig tijd om manicure uw nagels, schilderen met een nagel kunst te versieren en vervolgens alles kras-bestand en duurzaam te krijgen? Alles wat geen probleem! Bestand aan het begin, je nagels tot de gewenste lengte en vorm. Dan een grondlaag van toepassing. Na het drogen verf u nu de verf kleur op uw nagels. Terwijl deze coating in de vochtige staat dat een prachtige nagel kunst kan zijn met werk is. De nagellak moet volledig genezen met de nail art. Daarna raden we onze NDED sealer verf. U kunt het dragen over de afgewerkte nagels makkelijk geschilderd. Het beschermt uw kleur nagellak en uw sieraad op de nagel, dus dat kan ook niet krassen in de verf, noch dat uw nail art oplost. Deze afwerking nagellak kan gemakkelijk worden toegepast door de dichtheid. Ook een verharding onder een licht genezen eenheid is niet nodig, want het droogt in de lucht, net als andere gewone nagel vernissen. Nog, krijgt u een mooie glans uw nagels, met inbegrip van de nail art - motieven. Als u op zoek voor vrij een tijdje na dat een zegel, u zijn geworden ten slotte vind het bij ons. Dus, niet langer wachten en bestellen van een product van hoge kwaliteit voor uw nagel sealer tegen een lage prijs.

Zegel
+
video's
+
Nailart instructie voor Oud & Nieuw feestjes met nailart trends

Nailart instructie voor Oud & Nieuw feestjes met nailart trends en veel nailart motieven. Het oude jaar eindigt binnenkort en jullie zijn voor een oudejaarsfeest uitgenodigd. Het outfit hebben jullie al uitgekozen en het enige wat nog mist is de passende nailart voor de nagels.

Dan hebben wij precies het juiste voor jullie. Bekijk eens onze nailart video "Oud & Nieuw special". In onze nailart video leggen wij stap voor stap uit hoe jullie een mooie nailart kunnen creëren.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.375
Overzicht
5
5
4
2
3
1
2
1
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal