Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Nagellak / Nagels Lakken
nded kleur Swap Lak
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Bij een verzorgd uiterlijk behoort natuurlijk ook het verzorgen van de nagels. Met verschillende nagellakken kunt u voor ieder Outfit een passende kleur vinden. Eenvoudig kort over de nagels aanbregen, en nu past alles weer perfect bij uw uitgekozen Outfit. Bent u een beetje uitgekeken op gewone nagellak? Wij bieden u voor de afwisseling een Swap Lak aan!

De lak wordt als een gewone nagellak aangebracht. Bij de basiskleur heeft u de betreffende Swap Transparante lak nodig. Met de Swap Transparante Lak verandert u de basiskleur van de nagellak in een daarbij passende Metallic kleur.
De transparante Swap Lak wordt  over de droge basis nagellak aangebracht en er onstaat een geweldig effect, dat echt opvallend is.
Uw creativiteit kent geen  grenzen. U kunt alleen de topjes van de nagels met de transpante Swap lak behandelen of een ander ontwerp maken, dit is met onze Swap transparante Lak geen probleem.

Neem rustig de tijd om rond te kijken in onze Online Shop, hier kunt u verschillende Swap Lakken en de daarbij behorende Transparante Lak vinden. De transparante lak is niet inbegrepen. Deze kunt u separaat in deze Categorie vinden.

Afmetingen
+
0.033 Meter (m)
0.032 Meter (m)
0.078 Meter (m)
Zegel
+
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.8
Overzicht
5
8
4
2
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal