Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Nagellak / Nagels Lakken
De kleurnagellak PURE met hoge dekking heeft de beste kleurresultaten
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

You like it, als de nagellak op de nagels, maar ook op de teennagels visueel past bij je outfit? Dan verf je je nagels alleen met onze NDED kleur nagel lak zuiver. Met deze nagellak, ze zijn volledig in overeenstemming met de trend en vindt u een geschikte kleur die harmoniseert met uw kleren boot. Beginnen met de stappen van een kleine, klassiek of wellness-manicure. Nadat u een van deze hand hebt voltooid en nagel zorg programma's, raden wij u aan een grondlaag van toepassing op uw nagels. Het is de bedoeling dat een gekleurde Nail Polish laat geen vlekken op de nagel na het verwijderen. Dit kan eenvoudig gebeuren vooral met zeer heldere kleuren. Nadat de grondlaag droog is, kunt u beginnen met het schilderen van de eerste vijf vingernagels. Laat de verf op uw nagels te harden. Ondanks de hoge dekking van onze kleur nagellak, raden we twee lagen van nagel lak toegepast. Dus, u een nog zuiverder kleurresultaat bereiken op uw nagels. Laat het volledig droog en dit laag toegepast. Tot slot een toplaag op uw nagels verf en zegel de kleur verf die. Met deze een langere houdbaarheidsperiode, u kan optreden zonder daaropvolgende krassen in de gekleurde verf. Wacht niet langer, omdat vele trendy kleuren nail Studio-kwaliteit geluid, maar tegen de ongelooflijk lage prijs, wacht op u in onze online shop.

Zegel
+
video's
+
Nailart instructie voor Oud & Nieuw feestjes met nailart trends

Nailart instructie voor Oud & Nieuw feestjes met nailart trends en veel nailart motieven. Het oude jaar eindigt binnenkort en jullie zijn voor een oudejaarsfeest uitgenodigd. Het outfit hebben jullie al uitgekozen en het enige wat nog mist is de passende nailart voor de nagels.

Dan hebben wij precies het juiste voor jullie. Bekijk eens onze nailart video "Oud & Nieuw special". In onze nailart video leggen wij stap voor stap uit hoe jullie een mooie nailart kunnen creëren.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.4324
Overzicht
5
17
4
14
3
2
2
0
1
0
4
Hele mooie kleur en lekker snel droog.
Tijd:21:44
Datum:06.02.2014
Artikel: Blauwe 33 | 15ml
5
***
Tijd:20:01
Datum:22.01.2014
Artikel: Paarse 43 | 15ml
Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal