Onze hotline: +49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
Meer dan 150 LED gels
3 jaar garantie op alle apparaten
Van een bestelwaarde van 65 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / LED Gel
Nagellak - NAIL EON gellak Highlights

Details
+

Onze Gellakken hebben Peel Off Nagellak en Strip Lak eigenschappen. Laat u eenvoudig de primer en basecoat weg, dan kunt u  de gellakken na enige dagen eenvoudig van de nagel afhalen.  

In plaats van Gel conventionele nagellak vernis zijn ook bekend als Gelish, UV nagellak, gel Pools of UV lak is een perfecte manier de nagels voor verschillende weken kleur te geven die niet chippen. Ook onze NAIL-EON Gel vernis hoogtepunten zijn bij uitstek geschikt om uw Nagels die bepaalde iets geven. U kunt zowel de gehele nagel over trekken, alsmede selectieve hoogtepunten met de gel coating instellen. Aan beste resultaten te bereiken, bezoedelen op uw nagels. Een Jas baseren en verhardt in de UV-lamp. De zweten laag is niet verwijderd. In de volgende stap kunt u gel vernissen toepassen. Zorg ervoor dat dat alleen een dunne laag toe te passen, zodat de UV licht de kleurpigmenten door verhardt volledig. Afhankelijk van de gewenste intensiteit van kleur kunt u meerdere opnemen Een boven de andere lagen. Maar elke laag volledig genezen Van. De zweten laag wordt verwijderd op een willekeurige laag. Aan het einde van U een top coat op en het verhardt in de licht-uithardende eenheid. Hebben Laag per laag werkte, kunt u de laatste laag Laag van zweet te verwijderen. Overtuigen U uzelf van deze gel vernis. U zult volledig versteld en Deze mogelijkheid van nagel decoratie niet meer wilt missen. Wij bieden Producten van de hoogste kwaliteit, de eisen van de Europese normen en tot de datum van de UV-gel onderzoek wordt geproduceerd. Nu in LED kan licht genezen eenheden ook worden gebruikt!

Viscose
+

dunne middel dikke

Zegel
+

UV geschikt

Perfect lang houdbare nagels door middel UV-gels modelleren met daarbij passende en op elkaar afgestemde artikelen: UV gels zijn beschikbaar in vele verschillende kleuren en samenstelling, en harden in een UV-lamp of CCFL lamp in 120 seconden uit. Met deze zegel aangegeven artikelen zijn geschikt voor de toepassing van UV-gels.

LED geschikt

LED Gels met de daarbij behorende artikelen maken een tijdbesparing mogelijk bij een nagelmodellage: LED-Gels harden in een LED-lamp of een CCFL-lamp in 30 – 90 seconden uit, of zoals gebruikelijk in een UV-lamp in 120 seconden. LED-Gels zijn oplosbaar en hoeven niet te worden afgevijld. Artikelen met deze zegel zijn geschikt voor LED-Gel gebruik.

zuurvrij

Nageldesign zonder uitharden in een lamp: Versier uw natuurnagels of kunsnagels zonder technische apparaten, zonder stroomvoorziening. Met deze zegel gekenmerkte artikelen drogen zonder verdere hulpmiddlen aan de lucht.

video's
+

Nailart instructie voor Halloween nagels met polish gel

In deze video laat jullie onze nageldesigner zien hoe men met onze gel polish lakken en onze LED-techniek een mooie nail art met ons Halloween motief creëert. Jullie zien een tekentechniek gecombineerd met strass steentjes als effect. De getoonde techniek is voor voortgeschreden nageldesigners en natuurlijk ook voor het gebruik in een professioneel nagelstudio geschikt. Beginners kunnen met dezelfde producten natuurlijk ook een makkelijker motief creëren. Onze LED-techniek is in combinatie met de gel polish lakken zeer snel en vooral goed voor nailart geschikt.

Feedback
+

Totaalbeoordelingen

4.5

Overzicht

5
27
4
18
3
3
2
0
1
0
5
hele mooi kleur dekkend
Tijd:18:59
Datum:14.11.2013
Artikel: Starlight | 15 ml
Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van € 40,00
5€

nded internationaal