Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €

Merken

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment internationale, gepatenteerde kwaliteitsmerken zoals Vylet-Nails, Naileon, American Line, Youmaxx, Euro-Line, Konad, Promed, Hartmann, Elomed, NDED - Nail Design Exclusive Discovery en nog tal van andere. Kies uw favoriete producten uit meer dan 8.000 merkproducten. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgrootte, zodat u steeds de juiste hoeveelheid kunt uitkiezen. Neem gerust een kijkje in onze shop en laat u inspireren.

nded

nail design exclusive discovery

Ons kwalitatief hoogstaande huismerk bieden wij tegen een aantrekkelijke prijs aan. Ideaal voor starters, nagelstudio’s en wederverkopers. Profiteer van de doorgedreven research en de grootste zorg die aan de basis liggen van dit uitgebreide assortiment NDED-producten.

American-Line

Simply the best

Luxe tot in de vingertoppen is hier het motto. Verwen uw nagels en die van uw klanten met het beste uit de Amerikaanse research. Een intensieve samenwerking tussen de onderzoeksafdeling en gerenommeerde nageldesigners heeft geleid tot een luxemerk van topkwaliteit. De droom van elke liefhebber van nageldesign, met American-Line wordt nageldesign verheven tot kunst.

Euro-Line

Solutions for beautiful

Een kwaliteitsmerk met de wereld als speltoneel. Onze populaire Euro-Line is een topproduct dat overal ter wereld wordt gebruikt en verkocht. Ook hier werd met hart en ziel onderzoek gedaan om tegemoet te komen aan de hoge eisen van het hedendaagse nageldesign. U zal versteld staan van de eenvoud in gebruik en de schitterende resultaten. Kwaliteit aan onklopbare prijzen, die ook uw klanten aangenaam zal verrassen.

Nail-Eon

Quality is our passion

Naast kwalitatief hoogstaande en technisch innoverende artikelen, produceren wij ook een uitstekende gellak met alle bijbehorende accessoires. Alles state-of-the-art en gebaseerd op de laatste stand van het onderzoek. Alle NAIL-EON toestellen zijn door TÜV-SÜD gekeurd en voldoen aan de hoogste nagelstudio kwaliteitseisen. NAIL-EON biedt drie jaar garantie op alle toestellen.

Onze gellak tovert een onweerstaanbare charme op uw nagels. Onderzoek en veel geduld liggen aan de basis van dit product, om u te laten genieten van de langdurige kleurintensiteit. En ondanks de duurzaamheid van deze gellak, vindt u bij ons producten om deze in alle zachtheid van uw nagels te verwijderen. Een mijlpaal in ons onderzoek.

Van de beste nagelfrees tot de nieuwste UV-lampen, bij ons vindt u alle technische apparaten die u nodig heeft om op een professionele manier aan nageldesign te doen. Al onze producten zijn gecertificeerd door TÜV-Süd en zijn synoniem voor kwaliteit en tevredenheid. Door ons persoonlijk getest, beproefd en van uitmuntende kwaliteit bevonden.

Vylet Nails

Award winning nails

Onze Vylet-Nails Serie voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn uiterst veelzijdig. Onze onderzoeksafdeling wist kwaliteit en perfectie te verenigen in drie afzonderlijke productreeksen.

Vylet Nails Revolution

Vylet-Nails Revolution voor nageldesigners die grote waarde hechten aan een eenvoudige verwerking en een extreme duurzaamheid. Start een revolutie in nageldesign en vestig uw naam in het wereldje met onze gel.

Vylet Nails Elements

Gun uzelf en uw klanten de natuurlijke, elementaire glans van onze Vylet-Nails Elements reeks. Een natuurlijke en klassieke stijl gaan samen in een ruim productaanbod. Profiteer van de ervaring van gerenommeerde nageldesigners die al hun kennis hebben gestopt in het onderzoek voor deze producten.

Vylet Studio Edition

Style like a star! Geef uw nagels en die van uw klanten een Hollywood-touch. Met onze spectaculaire Vylet-Nails Studio Line producten kent uw fantasie geen grenzen. Jarenlang onderzoek werpt zijn vruchten af met een glamourtint op elke nagel en een glimlach op het gezicht van uw klant.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal