Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel
Zeemeermin pigment - zachte glinstereffecten op de nagel
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Het is heel gemakkelijk om het glinsterende zeemeermin pigment te gebruiken. Voordat je de builder gel gebruikt, moet je de nagel echter goed voorbereiden. Over het algemeen heb je als ondergrond onder de deeltjes een color gel met inhibitielaag nodig, en als afsluiting een top gel zodat de nagelmodellage lang blijft zitten.

 

Breng de color gel van je keuze aan op het gehele vlak van de gemodelleerde nagel en laat hem onder UV-licht uitharden volgens de informatie van de fabrikant. De inhibitielaag, die na het uitharden aanwezig is, is erg belangrijk. Deze dient als ondergrond voor het pigment van de builder gel. Ideaal voor het opbrengen is een pro pusher waarmee je het zeemeermin pigment in gedeeltes op de nagel brengt. Een blad papier onder de nagel vangt overvloedig pigment op. Dit kan worden hergebruikt. Masseer vervolgens het pigment in de inhibitielaag. Het is ideaal om dat te doen met je vingers of een rubberen penseel. Een wegwerphandschoen voorkomt vieze vingers of een allergische reactie. Als het resultaat naar tevredenheid is en de nagel glad en zacht aanvoelt, bescherm je de pigmentlaag met een top coat. En klaar is je hoogglanzende, lang houdbare gelnagel met het bijzondere zeemeermin effect.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
Overzicht
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal