Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Vylet-Nails Studio Edition
Vylet Nails Studio Edition opbouwgel standaard
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Maar de nagels, velen dromen van prachtige vingernagels vaak annuleren of afbreken. Maar mooie nagels moeten voor iedereen een Droom blijven. Ligt naast de juiste opleiding, vaardigheid en oefening besteed speciale aandacht aan goede producten en de juiste uitrusting. Onze Vylet-nagels Studio Edition gel standaard gebouw combineert hoogste 15 ml Kwaliteit en kansen te verwerken. Het is up-to-date Nail design gel research geproduceerd, wij met onze jarenlange Garantie productie ervaring evenals de naleving van alle Europese Normen. UV gel & kleur gel, evenals de gels van Studio Vylet-nagels Editie miste nooit in je nagel Studio. De gels kunnen worden Uw nagels volledig natuurlijke look, maken ze stabiel en veerkrachtig en zorgen voor prachtige nagels. Vóór gebruik, overwegen de gel roer. De Builder UV gel gevolgd als een tweede laag over de uitgeharde Priming gel. Het hoogste punt moet wanneer toegepast met ontwerp gel op de Overgang tussen nagel ontwerp tip en zijn natuurlijke nagel. Zo kan een perfecte C curve te werken, die belangrijk is voor een natuurlijke look. Zie voor jezelf, zullen door onze Vylet Gel serie versteld staan. De serie biedt perfect gecoördineerd gels voor elk doel, primer, sealer, zoals kleur gels voor glans en glitter. De gels kunnen ook worden gebruikt zonder aarzeling door mensen met allergieën.

Zegel
+
instructies
+

De gels of kleurengels harden niet uit.

De door u gekozen gel ontwikkelt bij het uitharden een kleverige laag, de zgn. zweet- of plaklaag.
Deze kleverige laag (plaklaag) kan met een nagelcleaner worden verwijderd, maar moet op de nagel blijven als u de nagelverlenging alleen wilt verzegelen.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.5385
Overzicht
5
18
4
5
3
2
2
1
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal