Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Vylet-Nails Studio Edition
Vylet Nails Studio Edition French gel - nageltoppen-gel
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Zou u moeten kunstmatige nagels, die zeer weinig verschillen van de natuurlijke nagels? U kunt dit doen met de Vylet-nagels Studio Edition Franse gel. Toepassing van deze Frans voor uw nagels nagels u met natuurlijke op zoek gel. U hebt twee opties toe te passen de gel voor witte nagel tips. U kunt de Franse gel met een penseel op de priming gel distribueren of na het uitharden van het gebouw gel gebruiken een plek van de krul. Het is genezen gel & kleur gel na modellering, alsmede elke andere UV onder een UV licht eenheid. Als gevolg van de pigmenten is het belangrijk dat u Studio Edition, dun dit gel Vylet-nagels om een 100% genezing voering. Alleen op die manier kan het volledig gescreend worden. Dankzij het effect van honing de Franse spreads glad zelf gel, slaat wat op extra bestand werk. In onze winkel hebben ze verschillende kleuren om uit te kiezen. Kies tussen wit, zachte witte, roze/melkachtig en hemelse White Dial. Deze Franse gel nail Studio-kwaliteit geluid en up to date van onderzoek, geef ze uw kunstmatige nagels zo veel natuurlijkheid dat bijna niemand herinnert zich dat zij niet echt. Niet langer wachten en bestel een Franse gel voor subtiel op zoek nagel vingertoppen.

Zegel
+
video's
+
UV french gel en LED french manicure gels productvideo

In deze nded productvideo geven wij jullie belangrijke informatie over onze French gels. Wij laten jullie zien waar jullie in onze online shop belangrijke informatie over het uitharden in LED- en UV-lampen vinden. Onze French gel producten zijn met icons gemarkeerd, die direct alle belangrijke details tonen. Ook de make-up gels vinden jullie in deze categorie, omdat deze normaal gezien voor het French worden opgebracht. Met onze nieuwe UV-gellakken kan men natuurlijk ook mooie French toppen creëren en ook deze vinden jullie in deze nailart productvideo.

instructies
+

De gels of kleurengels harden niet uit.

De door u gekozen gel ontwikkelt bij het uitharden een kleverige laag, de zgn. zweet- of plaklaag.
Deze kleverige laag (plaklaag) kan met een nagelcleaner worden verwijderd, maar moet op de nagel blijven als u de nagelverlenging alleen wilt verzegelen.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.6667
Overzicht
5
4
4
2
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal