Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Vylet-Nails Studio Edition
Vylet Nails Studio Edition Basis gel
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Wilt u het uitvoeren van een spijker modeling met gel en een kwalitatief hoogwaardige base, opbouw en verzegeling gel nodig? Dientengevolge, zijn drie verschillende potten met de respectieve nagel gel inhoud vereist. Men is Studio Edition primer gel, u begint de nagel onze Vylet-nagels modelleren. Indien nodig u slijpen je eigen nagels kort en vervolgens u bezoedelen met een buffer, zijn geen glanzende plaatsen meer zichtbaar. Vervolgens selecteert u de juiste tips en lijm deze aan uw natuurlijke nagels met een nagel lijm. Knippen en vorm van de nagel tips afzonderlijk volgens uw wensen en plat bestand de overgang tussen de kunst en de natuurlijke nagel. Wij raden u de bestanden op de tip te houden om te houden van uw natuurlijke nagels niet beschadigd zijn. Neem een dezelfde fabrikant bindmiddel aan de hand, toe te passen alleen op de natuurlijke nagel en laat ze drogen. Als volgende model een dunne laag op de priming gel en verstokt uw nagels voor twee minuten onder een licht genezen van eenheid. Iets van de gel in de nagel randen moet je ze met een oranje hout stok schoon voordat u het harden gegaan. De hechting tussen nagel en gel structuur sterk toegenomen door deze priming gel laag. De priming gel van serie van Vylet-nagels Studio editie van ons product gamma van UV gel & kleur gel krijgen nail Studio-kwaliteit geluid bij een enkele lage prijs. Niet langer wachten en bestel vandaag.

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
video's
+
Primer gel & base coat gel productvideo

In onze nieuwe videoreeks productinfo krijgt u alle belangrijke informatie over onze nageldesign producten. Het thema van de eerste video is primer gels en base coat gels. Wij geven belangrijke tips over nageldesign thema's zoals LED en UV uitharding van gelnagels. Deze tonen het gebruik van de primer en introduceren de nagelstudio gels. De juiste primer gel is belangrijk voor de opbouw van de nagels en zorgt voor een lange vastigheid van de nagelmodellage.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
5
Overzicht
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal