Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Vylet-Nails Revolution
Vylet Nails Revolution Basis gel
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Sommige klanten hebben dat conventionele UV gel & Kleur gel is niet aansprakelijk of sneller dan normaal van de nagel om op te lossen? Dan we hier precies goed voor u-hebben omdat de Vylet-nagels Revolutie producten zijn ontworpen voor probleem nagels. Met Deze nieuwe UV gel kan generatie tenzij mensen met probleem nails, vettige nagels, gegroefde spijkers of andere problemen, in het genot van Nail design en nagel kunst modelleren sites komen. De revolutie Vylet-nagels Priming gel 15 ml biedt een 100% hechting stabiliteit en biedt voor zorgeloos dragen nail art nagels. Deze gel is ontworpen voor de Verbetering van de hechting tussen de nagel en de gel gebouw ontwikkeld. Zelfs als een tip wordt gebruikt voor de uitbreiding van de natuurlijke nagel, biedt de priming gel stijfheid. Als u van deze producten gebruikmaakt geen beperkingen wat betreft het uiteindelijke resultaat te merken, zoals met alle Nagel kunst methoden zijn van toepassing en kunnen worden gecombineerd. Dit product was een Gel op de markt gebracht, waarmee aan elke vorm van probleem nagels om het ontwerp en de klanten gelukkig niet alleen op de korte termijn, of Kom genieten van een mooie en vooral gehandhaafd nagel kunst nagels mochten. Overtuigen van niet alleen zichzelf, maar ook uw klanten van onze Studio kwaliteitsproducten en u zult zien, afgebroken of niet-permanente nagels zijn voorbij. Uw klanten zal dank u, Als u met deze producten werkt.

Afmetingen
+
0.064 Meter (m)
0.065 Meter (m)
0.045 Meter (m)
Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
video's
+
Primer gel & base coat gel productvideo

In onze nieuwe videoreeks productinfo krijgt u alle belangrijke informatie over onze nageldesign producten. Het thema van de eerste video is primer gels en base coat gels. Wij geven belangrijke tips over nageldesign thema's zoals LED en UV uitharding van gelnagels. Deze tonen het gebruik van de primer en introduceren de nagelstudio gels. De juiste primer gel is belangrijk voor de opbouw van de nagels en zorgt voor een lange vastigheid van de nagelmodellage.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
5
Overzicht
5
6
4
0
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal