Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Vylet-Nails Elements
French design met Vylet Nails Elements French gel - nageltoppen-gel
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Vindt u dat uw nagels altijd volgens het model nog geen Natuurlijkheid stralen? Don't worry, met de elementen van de Vylet-nagels U bent juiste alleen Franse gel. Deze UV-Frans hoogglans gel is in zijn zuiverste vorm de beste beslissing voor een natuurlijke Franse blik. De priming laag hebt eenmaal toegepast u kunt ofwel bouwen laag uit de serie van Vylet-nagels Verdere modelelement of gewoon doorgaan met de Franse gel. Zoeken kleuren vooraf, na Frans: zacht wit, wit,. Roze Milky of hemelse wit uit uw favorieten en neem dat eerste jas aan uw nagels. Na het uitharden, als u wenst, kunt u een model van meer lagen. Elke Laag van gel dun moet worden toegepast zodat een 100%-ige Met de UV-lamp genezen is gegarandeerd. Bijna al deze kleuren In een dunne viscositeit, zacht op de kleur wit, die is dik viskeuze. Dankzij het effect van honing, de gel beweegt soepel door zelf, en dus vereenvoudiging een probleemloze verwerking met unsschlagbaren resultaten. Hebben zo kleurrijk spijt nagels en liefde meer de natuurlijkheid, moet In ieder geval voor deze kwalitatief hoogstaande Franse gel kiezen u. Nog steeds onbeslist? Dan kijken u elk gewoon kwalitatief hoogwaardige UV gel & kleur gel van dit beroemde assortiment in onze winkel op. Dan u zijn vastbesloten ons voor een Artikel beslissen.

Zegel
+
video's
+
UV french gel en LED french manicure gels productvideo

In deze nded productvideo geven wij jullie belangrijke informatie over onze French gels. Wij laten jullie zien waar jullie in onze online shop belangrijke informatie over het uitharden in LED- en UV-lampen vinden. Onze French gel producten zijn met icons gemarkeerd, die direct alle belangrijke details tonen. Ook de make-up gels vinden jullie in deze categorie, omdat deze normaal gezien voor het French worden opgebracht. Met onze nieuwe UV-gellakken kan men natuurlijk ook mooie French toppen creëren en ook deze vinden jullie in deze nailart productvideo.

Feedback
+

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal