Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Vylet-Nails Elements
UV-gel en gekleurde gel, Vylet Nails base coat gel
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Handen en nagels worden blootgesteld aan hoge niveaus van stress elke dag, omdat het niet altijd gemakkelijk verzorgde handen. In het dagelijks leven zijn er veel dingen die schade toebrengen aan uw nagels als, bijvoorbeeld, schoonmaakmiddelen. Mooie nagels moeten echter niet een droom blijven. Kunstmatige nail tips en een modellaag van gel of acryl die de natuurlijke nagels zeer goed beschermd zijn en de handen kijken netjes. De natuurlijke nagels de gewenste tijdsduur bereikt heeft, zij zonder tips met gel kunnen worden versterkt. Gel & kleur gel kan met de vele verschillende producten van UV tot het maken van de meest prachtige creaties. Vylet-nagels elementen die een zeer ruime keuze onder andere is onze Vylet-nagels elementen priming gel die de perfecte basis voor elk modellaag vormt. Het is, zoals al onze producten van de hoogste kwaliteit en heeft een lange houdbaarheid. Het veilig houdt zich aan de nagel en maakt het bijna onmogelijk lift model staat. De priming gel is zacht voor de natuurlijke nagel en kan worden gebruikt voor een gebouw met tips, alsook een versterking van de nagel puur natuur. Test ons en onze producten. U zult versteld staan door onze primer gel. U kunt ook mooie model lagen en Naildesigns maken. Wil je niet missen de gel.  

Afmetingen
+
0.069 Meter (m)
0.071 Meter (m)
0.042 Meter (m)
Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
video's
+
Primer gel & base coat gel productvideo

In onze nieuwe videoreeks productinfo krijgt u alle belangrijke informatie over onze nageldesign producten. Het thema van de eerste video is primer gels en base coat gels. Wij geven belangrijke tips over nageldesign thema's zoals LED en UV uitharding van gelnagels. Deze tonen het gebruik van de primer en introduceren de nagelstudio gels. De juiste primer gel is belangrijk voor de opbouw van de nagels en zorgt voor een lange vastigheid van de nagelmodellage.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.5
Overzicht
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal