Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Soak Off Gel
Soak-off-gel - NDED soak-off top coat gel
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Voor velen zijn de weken-off gels nog steeds een onbekende Product, terwijl in de Verenigde Staten en andere landen, de weken-off gels al sinds een lange tijd worden gebruikt. In vergelijking met conventionele UV gel & Kleur gel kan weken-uit met een aceton-bevattende Materiallöser gels zonder indiening naar beneden weer uit de nagel. Weken-off middelen vertaald als net als "opnieuw worden verlost". Met de sealer NDED gel-weken-korting krijgen 5 ml U een product van zeer hoge kwaliteit, die de nagels voor het modelleren van de nagel geven een perfect glanzend oppervlak. Dankzij de gebruikte Ingrediënten voor de respectieve gel weken-off is een depot naar beneden niet meer nodig en als uw klanten eenmaal moeten beslissen de Niet langer vullen nagels om de nagels, kunt u gemakkelijk met de gemakkelijk verwijderen laag voor laag aceton-bevattende Materiallöser. Het is een meerdere Nagelschonender, niet zo veel, en bijna geen Inhoud van de eigen natuurlijke nagel is geplaatst en verwijderd. Als u Weken-off producten gebruikt, bijvoorbeeld, kunnen uw klanten aanbod tot aankoop van de Materiallöser voor thuisgebruik wanneer u bestelt opslaan in een nieuwe cursus u. Dit zou natuurlijk geld verliezen leiden, maar door de extra verkoop van Materiallösers kan Dit allesbehalve. Overtuig uzelf van de kwaliteit van onze Studio Producten en zoek naar alternatieve en aanvullende producten in onze winkel. Het verhardt in 120 seconden in normale UV licht apparaten en in 30 tot 60 seconden in LED licht genezen eenheden.  

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
instructies
+

De gels of kleurengels harden niet uit.

De door u gekozen gel ontwikkelt bij het uitharden een kleverige laag, de zgn. zweet- of plaklaag.
Deze kleverige laag (plaklaag) kan met een nagelcleaner worden verwijderd, maar moet op de nagel blijven als u de nagelverlenging alleen wilt verzegelen.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.28
Overzicht
5
14
4
6
3
3
2
2
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal