Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Soak Off Gel
UV-gel, gekleurde gel - NDED soak-off opbouwgel
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

U wilt dragen voor slechts een viering van kunstmatige nagels of uit te breiden uw natuurlijke nagels? Maar bent u bang dat u uw eigen door indiening schade af om later de gel? Wij hebben een briljante oplossing voor u in ons gamma van nagel gelen. Omdat onze weken uit gel lost gebouw gel Oplosser in combinatie met onze soak off in een zeer korte tijd van een spijker, zonder dat u moet indienen. Begin met een buffer te bezoedelen van uw nagels. Cleaner kunt u de aanmeldingen als gevolg van met een cosmetische penseel en vervolgens met een van de nagel verwijderen. Wij raden aan een plamuren aangezien hierdoor ook goede hechting tussen de UV-gel en uw natuurlijke nagel. Naar aanleiding van dit model een dunne laag van gel priming van dezelfde serie en laat het verharden. Doorgaan zonder het verwijderen van de laag van zweet en onze weken uit gel, waarmee goede stabiliteit aan uw nagels gebouw van toepassing. Dankzij het effect van honing, kan het gemakkelijk worden verwerkt. In deze laag natte gel kunt u perfect werkt een grote nail art met en genezen samen. Aan het einde toepassen u de gel serie een verzegeling gel uit het weken uit LED. Dus als u wilt dat geen permanente kunstmatige nagels, moet je niet langer overwegen dat er een hoge kwaliteit snel verwisselbare LED nagel gel, van onze product bereik van UV gel & kleur gel is. Het verhardt in 120 seconden in normale UV licht apparaten en in 30 tot 60 seconden in LED licht genezen eenheden.

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
instructies
+

De gels of kleurengels harden niet uit.

De door u gekozen gel ontwikkelt bij het uitharden een kleverige laag, de zgn. zweet- of plaklaag.
Deze kleverige laag (plaklaag) kan met een nagelcleaner worden verwijderd, maar moet op de nagel blijven als u de nagelverlenging alleen wilt verzegelen.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4
Overzicht
5
9
4
13
3
0
2
0
1
1

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal