Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Soak Off Gel
NDED soak-off make-up gel
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

NDED make-up van weken-off gel is een wondermiddel voor lichte verkleuring van de nagelplaat. Het kan heerlijk worden verborgen met één of twee toe te passen de gel. Haar nagel kijkt vrij gelijkmatig door de kleuring. Het verschil tussen deze en de klassieke UV gels en kleur gels is dat weken-off gelen met de weken af solvers zal worden verwijderd. Daarom worden indiening heeft geen invloed op de natuurlijke nagel. Hebben veel voordelen: u kunt gebruiken het voor natuur nagel versterking met of zonder Franse blik natuurlijk voor je voeten of als optische uitbreiding van het nagelbed. De oplosbare make-up gel is flexibel en goed voldoet. Iets ruw op uw nagels en ontvetten van het goed. Een laag van gel-weken-korting van primer, deze Harden voor twee minuten vervolgens toepassing een of twee lagen van onze make-up rechtstreeks gel van serie van toepassing. Gelieve ook voor twee minuten te verharden deze lagen. U wilt Franse blik, dan teken omhoog nu uw glimlach lijn in weken-off Franse white en zoals gebruikelijk harden. Ten slotte is zelfs de weken-off Afdichtmiddelen gel toegepast en ook genezen. Voor de trendy ' naakt ' blik toe te passen zonder uw Frans zegel. Selecteer uw aantal. Top kwaliteit tegen redelijke prijzen. Het verhardt in 120 seconden in normale UV licht apparaten en in 30 tot 60 seconden in LED licht genezen eenheden.

Afmetingen
+
0.058 Meter (m)
0.057 Meter (m)
0.05 Meter (m)
Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
instructies
+

De gels of kleurengels harden niet uit.

De door u gekozen gel ontwikkelt bij het uitharden een kleverige laag, de zgn. zweet- of plaklaag.
Deze kleverige laag (plaklaag) kan met een nagelcleaner worden verwijderd, maar moet op de nagel blijven als u de nagelverlenging alleen wilt verzegelen.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.25
Overzicht
5
14
4
10
3
6
2
2
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal