Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Soak Off Gel
NDED soak-off French gel - nageltoppengel
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

De NDED weken-Off Fransen gel een product te vervaardigen van is de UV gel en kleur gel familie. Het belangrijke verschil is dat weken-off gels verwijderbaar zijn en daarom niet neer zijn heb geplaatst. In een paar minuten, kunt u deze gels volledig verwijderen. Gewoon het oppervlak licht ruw, Oplosser laat speciale weken uit gel volgens de instructies en het residu gel met een rosewood stokjes van de nagel naar beneden dia. Uw natuurlijke nagel zal dit zachte worden behandeld. Daarom deze gels ook zo populair met de natuur nagel versterking of voor volledige dekking, ook Fullcover worden genoemd. Maak een natuurlijke Franse look voor uw handen en nagels. De gels weken-off als volgt verwerken: enigszins ruw op uw nagels en ontvetten hen goed. Dan, breng een laag primer-weken-korting gel en harden voor twee minuten. Onmiddellijk contact opnemen met gel met een Franse borstel of plek swirl onze weken uit Frans een mooie glimlach lijn op uw nagels. Vergeet niet de ontberingen van twee minuten. Afhankelijk van de smaak van de dekking, kunt u de vorige stap herhalen. Ten slotte, nog steeds met het afdichtmiddel gel weken uit gel lagen zijn verzegeld en ook genezen. Afgewerkte briljante nail tips zijn perfect. U kunt kiezen uit verschillende maten. Altijd, altijd goedkoop! Het verhardt in 120 seconden in normale UV licht apparaten en in 30 tot 60 seconden in LED licht genezen eenheden.

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
video's
+
UV french gel en LED french manicure gels productvideo

In deze nded productvideo geven wij jullie belangrijke informatie over onze French gels. Wij laten jullie zien waar jullie in onze online shop belangrijke informatie over het uitharden in LED- en UV-lampen vinden. Onze French gel producten zijn met icons gemarkeerd, die direct alle belangrijke details tonen. Ook de make-up gels vinden jullie in deze categorie, omdat deze normaal gezien voor het French worden opgebracht. Met onze nieuwe UV-gellakken kan men natuurlijk ook mooie French toppen creëren en ook deze vinden jullie in deze nailart productvideo.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
5
Overzicht
5
9
4
0
3
2
2
1
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal