Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Soak Off Gel
NDED soak-off base coat gel voor nageldesign
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

U wilt uw natuurlijke nagels of kunstnagels voor alleen een speciale plechtigheid gemodelleerd verbeteren? Onze NDED weken-off uitstaande LED primer gel is hiervoor geschikt. Deze unieke LED gel kan worden met onze weken uit Oplosser moeiteloos terug van de nagel verwijderd, zonder welke u, zoals bij de traditionele nagel gels indienen moet. Matting u uw nagels lichtjes met een buffer op, totdat er geen glanzende baan om meer te zien. Gratis hen uit het depot met een cosmetische borstel en reinig met een schoner na. Vervolgens plamuren a, die zorgt voor een verbeterde hechting tussen de UV-LED-gel en de natuurlijke nagel. Model dan een dunne laag van de LED van weken-off gel voor de primer op. Onze Tip: Uw nagels afzonderlijk behandelen en laat direct na het toepassen van ongeveer 15 seconden om te genezen elke nagel. U kunt dan de vingers maken samen voor een maximaal twee minuten onder de UV-licht. Werk rechtstreeks met onze andere NDED weken-off LED gels zonder het verwijderen van de laag van zweet. Alleen na toepassing van de laatste gel, verwijdert u het. Ga als volgt te werk om een geweldige glans op je nagels. Onze kwalitatief hoogwaardige NDED weken uit nagel gel beschikbaar UV gel & kleur gel uit het bereik in wisselende hoeveelheden. U wilt uw natuurlijke nagels zo kort of model kunstnagels, versterken deze gel die wordt gemaakt. Nu ook met gewone UV-apparaten en in gebruik met de LED-licht kan genezen eenheden worden gebruikt!

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
video's
+
Primer gel & base coat gel productvideo

In onze nieuwe videoreeks productinfo krijgt u alle belangrijke informatie over onze nageldesign producten. Het thema van de eerste video is primer gels en base coat gels. Wij geven belangrijke tips over nageldesign thema's zoals LED en UV uitharding van gelnagels. Deze tonen het gebruik van de primer en introduceren de nagelstudio gels. De juiste primer gel is belangrijk voor de opbouw van de nagels en zorgt voor een lange vastigheid van de nagelmodellage.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.8235
Overzicht
5
14
4
3
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal