Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Soak Off Gel
NDED 3 in 1 Fase Gel - LED Gel - UV Soak Off Gel - All-in-One-Gel
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

1 Fase-Builder UV gel NDED 3 in 1 fase gel - LED gel - UV soak off gel - all-in-one-gel is de NDED weken-off leidde ook en het is een universele gel. Het is goed in de hand en onafhankelijk soepel draait. Dit product is briljant en zoals andere UV en kleur gels voor een perfecte modellering onmisbaar. Weken-off gels afneembaar en moet niet download zo worden ingediend. U hebt hier een gel gevonden voor alle fasen. U moet meer geen primer, verpakking of verzegelen gel. Iets ruw op uw nagels en het goed vet. Dan het toepassen van een laag van weken-off 1 fase-Builder UV gel en harden voor twee minuten. U kunt een model van uw C-curve met de dezelfde gel rechtstreeks aan op de poort. Vergeet niet de ontberingen van twee minuten. Tot slot zijn de gel lagen weer verzegeld met onze gel voor alle fasen en ook genezen. Nu je nagels te schitteren in de nieuwe look. U kunt ook snel verwijderen deze gels. Eenvoudig ruwe gemakkelijk op het oppervlak, verlof werk de speciale weken uit gel solvers en duw de resterende gel met een rosewood stokjes van de nagel naar beneden. Patiënt-vriendelijk, het is nauwelijks. Uw natuurlijke nagel is daardoor minder beweerde en schakelen tussen gemodelleerd en natuurlijke nagels is vrij eenvoudig en ongecompliceerd. We hebben gesorteerd op onze verpakkingsopties aan uw behoeften. Selecteer het juiste bedrag en toekomen aan een speciale product van ons bedrijf. Het verhardt in 120 seconden in normale UV licht apparaten en in 30 tot 60 seconden in LED licht genezen eenheden.

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
instructies
+

De gels of kleurengels harden niet uit.

De door u gekozen gel ontwikkelt bij het uitharden een kleverige laag, de zgn. zweet- of plaklaag.
Deze kleverige laag (plaklaag) kan met een nagelcleaner worden verwijderd, maar moet op de nagel blijven als u de nagelverlenging alleen wilt verzegelen.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.4
Overzicht
5
19
4
22
3
2
2
1
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal