Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Primer Gel
American Line base coat gel voor nagelmodellage
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Bij elke stap van de nagels, is het belangrijk dat producten van hoge kwaliteit worden gebruikt voor een optimale en tot een bevredigend resultaat bereiken. Hebben de Amerikaanse lijn producten Alles over ingrediënten van hoge kwaliteit en bieden ongelooflijk knappe en glanzende nagels. De Amerikaanse lijn primer gel 15 ml kunnen zowel op de Natuurlijke nagel, ook worden toegepast op de kunstmatige nagel. Door middel van een geschikte UV gel borstel is priming gel dun om de tip of natuurlijke nagel toegepast. Door het effect van de honing trekt de gel onafhankelijk glad. De dunne viscositeit helpt dat de priming gel onder UV-licht snellere genezing. De nagel is reeds met behulp van deze gel Terwijl de nagel modellering laag door een zeer mooi hoog laag Glans. Vaak UV gel & kleur gel de zelfklevende eigenschap van de ene niet hebben wenst en hoopt, maar met dit product, met name in verband met de bouw en de Franse gels uit de Amerikaanse lijn serie, krijgt u 100 % Aansprakelijkheid garanties. Aansprakelijkheid problemen vooral voor vettig Op nagels of nagels door mensen nemen die hormonen of antibiotica. Aan ook deze clients te voldoen, de droom en de wens van prachtige nagel kunst nagels de Amerikaanse lijn primer gel biedt de ideale uitvalsbasis. Overtuig uzelf en uw klanten van dit product van hoge kwaliteit en u zal worden verbaasd van zijn aansprakelijkheid en de ongelooflijk mooie glans.

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
video's
+
Primer gel & base coat gel productvideo

In onze nieuwe videoreeks productinfo krijgt u alle belangrijke informatie over onze nageldesign producten. Het thema van de eerste video is primer gels en base coat gels. Wij geven belangrijke tips over nageldesign thema's zoals LED en UV uitharding van gelnagels. Deze tonen het gebruik van de primer en introduceren de nagelstudio gels. De juiste primer gel is belangrijk voor de opbouw van de nagels en zorgt voor een lange vastigheid van de nagelmodellage.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.5714
Overzicht
5
4
4
3
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal