Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / LED Gel
Nded Cool UV gel zonder warmte
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

U wilt mooie handen, lange en goed onderhouden Nagels? Hun eigen nagels ze maar niet, zijn want zodra ze de vingertop hebben bereikt, breken, chip of annuleren. En vervolgens zelfs gebeuren dat de gel zo verschrikkelijk heet is, als het in de UV-lamp of LED apparaat verhardt. Maar die deadline is nu! Met UV kan gel en kleur gel U de mooiste model lagen tevoorschijn toveren en nail art creaties. Wij bieden u nu ook een LED gel, die you have to fear geen warmteontwikkeling. Onze NDED cool UV gel zonder warmteontwikkeling aanzienlijk minder warmte dan andere gels en leent zich ook in LED licht genezen eenheden ontwikkeld.Wanneer de gel onder de Ledlamp is het ziet er saai gehard, dit is echter niet een probleem. Met onze soak off verzegeling gel of met de Gelpolish krijg je een mooie glans top coat eindigen op je nagel. Of je nagel aan het eind alleen met onze polijsten blok hoogglans polijsten. Dank aan onze cool gels hebben niet langer mooi Gel nagels zonder angst voor de warmte voor het genezen. U bent dit Gel liefde en worden helemaal verbaasd. Het kan gemakkelijk worden verwerkt en voldoet aan de hoogste eisen. Vanwege zijn hoge kwaliteit, geen verblijf Wensen. Het leent zich zelfs in moeilijk of zogenaamde probleem nagels zijn allemaal ideaal door zijn perfecte hechting. Aangezien het zelfs vlot beweegt, het roept een glans op de modellering. U overtuigen van onze producten door de hoogste kwaliteit. Alle zijn onderworpen aan de hoge eisen van Europese normen en zijn op het snijvlak van de UV-gel LED onderzoek vervaardigd. U bent onze producten en de cool gel liefde en niets gebruik andere meer wilt maken. Het verhardt in 120 seconden in normale UV licht apparaten en in 30 tot 60 seconden in LED licht genezen eenheden.

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
instructies
+

De gels of kleurengels harden niet uit.

De door u gekozen gel ontwikkelt bij het uitharden een kleverige laag, de zgn. zweet- of plaklaag.
Deze kleverige laag (plaklaag) kan met een nagelcleaner worden verwijderd, maar moet op de nagel blijven als u de nagelverlenging alleen wilt verzegelen.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.6
Overzicht
5
59
4
20
3
2
2
1
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal